Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε Πανιώνιους ρυθμούς... (photos)

Ο Πανιώνιος και ο αγώνας-τελικός της Κυριακής (10/05) με τον ΠΑΟΚ είναι το θέμα που συζητείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη Νέα Σμ...

Ο Πανιώνιος και ο αγώνας-τελικός της Κυριακής (10/05) με τον ΠΑΟΚ είναι το θέμα που συζητείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες μέρες.

Αν κάνεις μία βόλτα στην Πλατεία και στις καφετέριες της περιοχής θα ακούσεις συζητήσεις -κυρίως από αντροπαρέες- που έχουν να κάνουν με το κρίσιμο παιχνίδι του Ιστορικού και την αισιοδοξία να καταφέρει η ομάδα να πετύχει την στόχο της παραμονής.

Άλλωστε, στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα έχουν προστεθεί  και πολλές αφίσες (σε διαφόρα μέρη της περιοχής), οι οποίες καλούν τον κόσμο να  δώσει το βροντερό "παρών" στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (10/05,19:00), καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται "...η παρουσία του είναι σημαντική".

Όλοι λοιπόν περιμένουν με μεγάλη προσμονή το εν λόγω ματς και φυσικά άπαντες είανι αισιόδοξοι πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά και ο Πανιώνιος για μία ακόμη φορά θα βγει αλώβητος από την ...μάχη που δίνει!

Δείτε την αφίσα 






































Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια