Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικό κλίμα για Ουζουνίδη

Ο Ιστορικός έστω και την ύστατη ώρα κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και πλέον ήδη στη Νέα Σμύρνη ξεκινούν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζ...

Ο Ιστορικός έστω και την ύστατη ώρα κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και πλέον ήδη στη Νέα Σμύρνη ξεκινούν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η νέα σεζόν η οποία αναμένεται αν βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Ο Έλληνας προπονητής από την στιγμή που ανέλαβε τους κυανέρυθρους κατάφερε να βελτιώσει αισθητά την εικόνα της ομάδας και φυσικά να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής.

Το έργο του, φυσικά, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους ανθρώπους του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Τόσο ο Ουζουνίδης όσο και η διοίκηση του Πανιωνίου είχαν εκφράσει το προηγούμενο διάστημα την αμοιβαία αλληλοεκτίμηση που υπάρχει και έτσι το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή.

Πλέον, απομένουν οι τελευταίες συναντήσεις ανάμεσα σε Ουζουνίδη και διοίκηση, προκειμένου να δώσουν τα χέρια και να ξεκινήσουν το "χτίσιμο" της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια