Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλαβιανός στα panionianea.gr: «Να γράψουμε ιστορία στον Πανιώνιο»

Στην πολύ καλή δουλειά και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα βασίζει ο Μάριος Βλαβιανός της τρομερή πορεία του ανδρικού τμήματ...

Στην πολύ καλή δουλειά και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα βασίζει ο Μάριος Βλαβιανός της τρομερή πορεία του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου σε συνέντευξη του στα panionianea.gr.

Ο νεαρός πασαδόρος των «Κυανέρυθρων» μίλησε για το πώς έφτασε ο «Ιστορικός» στο απόλυτο 20x20 της κανονικής περιόδου, για τα play off της ανόδου που βρίσκονται «προ των πυλών» αλλά δεν παρέλειψε να στείλει  το δικό του μήνυμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό ώστε να έρθουν οι πολυπόθητες νίκες που θα φέρουν την άνοδο στην Α2.

Συνέντευξη στον Ανδρέα Καραγιάννη

20x20 και τώρα play off... πες μου δυο λόγια για την έως τώρα πορεία σας:

«Το 20x20 και το ρεκόρ 60-1 στα σετ όσο εύκολα κι αν φαίνονται δεν ήταν. Από την αρχή της προετοιμασίας κιόλας, ξεκάθαρος στόχος μας αποτελεί η άνοδος στην Α2. Είναι κάτι σαν αυτοσκοπός θα έλεγα! Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά για να το πετύχουμε και αυτή η προσπάθεια που κάνουμε σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα αντικατοπτρίζεται μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν όλα ρόδινα στους αγώνες που δώσαμε. Περάσαμε από «περίεργα» γήπεδα και κάναμε δύσκολες ανατροπές. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πανιώνιο και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι μας. Αλλά όπως είπα, είχαμε την ποιότητα, το πάθος και τη θέληση και κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κατόρθωμα».

Ποιο θεωρείς το «κλειδί» που σας έχει φέρει έως εδώ;

«Εδώ και τρία χρόνια, χτίζουμε κάτι πολύ καλό στον Πανιώνιο. Υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα καθώς είμαστε επτά ή οκτώ παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου και κάθε χρόνο προστίθενται δύο με τρεις αθλητές που πάνω απ’ όλα έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα κάτι το οποίο βοηθάει να έχουμε και φανταστικό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχουν ούτε κόντρες ούτε «κλίκες» και αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Είμαστε μια ΟΜΑΔΑ, με όλη την έννοια της λέξης και αυτό φαίνεται στις προπονήσεις, στα παιχνίδια αλλά, ακόμα και όταν βγαίνουμε όλοι μαζί! Αν θες και κάτι ακόμα, θα έλεγα ότι ένα πολύ βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι και η προπόνηση που κάνουμε και το εξαιρετικό επίπεδο αυτής. Η δουλεία που γίνεται απεικονίζεται στο γήπεδο και έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το έργο μας πιο βατό».

Είστε πολύ κοντά στο να οδηγήσετε τον Πανιώνιο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2, σας αγχώνει αυτό;

Δεν θα το έλεγα άγχος αλλά, πείσμα, απόλυτη αφοσίωση στον στόχο και θέληση για να τον πετύχουμε! Έχουμε κάνει μέσα σε έξι μήνες όλο αυτόν τον «δρόμο» και θα είναι κρίμα και άδικο να τα παρατήσουμε τώρα ή να μην τα καταφέρουμε. Βρισκόμαστε… δύο νίκες μακριά ώστε να εξασφαλίσουμε στα play off μαθηματικά το Πρωτάθλημα-άνοδο στην Α2 και θέλουμε όλοι μας να γράψουμε το όνομα μας στην ένδοξη ιστορία του Πανιωνίου.

Πώς βλέπεις την «μάχη» των play off;

«Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες και εξαρτάται μόνο από εμάς. Πιστεύω πως αν παίξουμε όπως παίζουμε τόσο καιρό με την ίδια διάρκεια δηλαδή δεν θα χουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Με τον κόσμο δίπλα μας, θα έχουμε ακόμη ένα πλεονέκτημα. Όλα από εμάς εξαρτώνται. Στο χέρι μας και μόνο είναι...»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι συνάδουν με εκείνους της ομάδας. Μεγάλος μου στόχος όταν έπαιξα για πρώτη φορά στον ανδρικό τμήμα του Πανιωνίου, ήταν κάποια μέρα, να αγωνιστώ με την Κυανέρυθρη φανέλα στις Εθνικές κατηγορίες. Έχουμε φτάσει τόσο κοντά στο να το πετύχουμε αυτό και προφανώς νιώθω… διπλά χαρούμενος που το καταφέρνω στην ομάδα που ανδρώθηκα και έμαθα τόσα».

Τέλος, το μήνυμα σου προς τον κόσμο του Πανιωνίου εν όψει της συνέχειας:

«Η πραγματική δύναμη του Πανιωνίου, ανέκαθεν, ήταν ο κόσμος του και η δυναμική αυτού. Οι οπαδοί της ομάδας μας στήριξαν στα ντέρμπι με τη φωνή, το τραγούδι και το πάθος τους! Ήρθε η ώρα και ο απλός κόσμος του Πανιωνίου, να έρθει στα play offs και να γεμίζει το κλειστό της Αρτάκης ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Σας θέλουμε κοντά μας! Όταν θέλουμε, μπορούμε πολλά! Ραντεβού στο Κλειστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια