Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ευχαριστούμε από καρδιάς...»

Το δικό τους ευχαριστώ προς την οικογένεια του Πανιωνίου θέλησαν να πουν με ανακοίνωση τους οι γονείς του Μιχαήλ Άγγελου Πινιώτη. Ο ταλ...

Το δικό τους ευχαριστώ προς την οικογένεια του Πανιωνίου θέλησαν να πουν με ανακοίνωση τους οι γονείς του Μιχαήλ Άγγελου Πινιώτη.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Ιστορικού υπέστη κάταγμα περόνης και έξω σφυρού στην αναμέτρηση της Κ20 με τον Ολυμπιακό και εγχειρίστηκε από τον γιατρό και Πρόεδρο του Πανιωνίου Χρήστο Δάρα.

Άπαντες από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του άτυχου νεαρού άσου,. Από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, μέχρι την διοίκηση της ΠΑΕ.

Έτσι, οι γονείς του Πινιώτη θέλησαν με ανακοίνωση τους να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την ειλικρινή συμπαράσταση προς τον γιο τους.

Αναλυτικά:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όλους τους ανθρώπους που ανήκουν σ' αυτήν για όσα έπραξαν και πρόσφεραν στον αθλητή του Συλλόγου και γιό μας Μιχαήλ Άγγελο Πινιώτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό, του κατά την διάρκεια του αγώνα των ομάδων Κ-20 ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Άπαντες ήταν συνεχώς στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βοηθώντας τον με κάθε τρόπο στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τόσο στο γήπεδο όσο και στο νοσοκομείο καθώς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και Γιατρό του Πανιωνίου κ. Χρήστο Δάρα για την άμεση και αμέριστη βοήθειά του καθώς ήταν αυτός που προσωπικά χειρούργησε τον Άγγελο.
Ευχαριστούμε τους κ.κ. Αντώνη Μανίκα, Γιάννη Παυλόπουλο, τον προπονητή του κ. Δ. Κοροπούλη, τον κ. Κουζηνό, τον κ. Τσέλιγκα, που δεν έλειψαν από το πλευρό του, τον κ. Θάνο Μανίκα, αλλά και τον γιατρό του γηπέδου ΛΑΥΡΑΣ Αργυρούπολης Γιάννη Βενετσάνο για την γρήγορη αντίδρασή του και την έγκαιρη διάγνωσή του στα πρώτα κρίσιμα λεπτά του τραυματισμού του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που συνεχίζει να είναι δίπλα στον γιο μας στηρίζοντας τον ψυχολογικά και δίνοντάς του δύναμη για την συνέχεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ ΟΛΟΥΣ γιατί μετά από τόσα χρόνια καταλάβαμε πως ο Άγγελος δεν είναι απλά ένα παιδί που παίζει μπάλα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ είναι ΠΑΙΔΙ αυτής της οικογένειας και του κάθε μέλους της ξεχωριστά.

Κωνσταντίνος Πινιώτης και Τζένη Αθανασοπούλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια