Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζούντο: Νέες διακρίσεις

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α!!! Διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων τα πανελλήνια πρωταθλήματα Νε...

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α!!!

Διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων τα πανελλήνια πρωταθλήματα Νεων Ανδρων, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων Α καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β με τη συμμετοχή 44 σωματείων και 650 αθλητών και αθλητριών.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων Α’.

Η ομάδα μας ήταν σαρωτική και κατέκτησε ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ με δύο χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και στο αντίστοιχο των Νέων Γυναικών, η ομάδα του Πανιωνίου κατέκτησε από ένα χρυσό στις κατηγορίες των -57 κιλών αντίστοιχα με την Αγγελική ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ!
Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων Β, η ομάδα μας κατέκτησε ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά, τα μετάλλια :

Παίδες Α’

-46κ. Καστρινέλης Παναγιώτης, χάλκινο.
Συμμετείχαν επίσης οι Στέλιος Κρασανάκης στα -46κ. (2 νίκες),Γιάννης Χρυσάκης, Δημήτρης Τσακίρης στα -55κ., ενώ, στην ίδια κατηγορία οι Στελλάκης Λουκής και Παναγιώτης Σαρηγεωργίου με τρεις νίκες ο καθένας κατέκτησαν την Πέμπτη θέση.

Κορασίδες Α’

-40κ. Σαρσαρούδη Ελευθερία, χρυσό
-69κ. Αλατζά Μαρηλία, χρυσό.
-57κ. Κατσούλη Μυρτώ, ασημένιο.
-40κ. Σαρσαρούδη Παναγιώτα, χάλκινο.

Νεάνιδες

-57κ. Παπαστάμου Αγγελική, χρυσό.


Νέες Γυναίκες

-57κ. Παπαστάμου Αγγελική

Παίδες Β

-38κ., Κοντοκώστας Νικηφόρος, χρυσό.
-32κ., Ντανίλο Σμιρνόφ, χάλκινο.
-42κ., Καραμανώφ Αναστάσιος, χάλκινο.
Συμμετείχε και ο Βασίλης Αφεντουλίδης στα -46κ.


Συμμετείχαν επίσης στους εφήβους οι Θάνος Αρβανίτης και Παναγιώτης Στελλάκης στα -60κ., Στρατής Νικολέτος στα -66κ. και Δημήτρης Ανδρίτσος στα -73κ.
Τέλος, στους Νέους Ανδρες συμμετείχε ο Ιορδάνης Πέτρου στα -73κ.

Θερμά συγχαρητήρια στους μεταλλιούχους, στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, στον προπονητή και τους βοηθούς του και σε όσους συμβάλλουν με κάθε τρόπο σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια