Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τεσσάρα με... Φούντα!

Με τον Ταξιάρχη Φούντα πρωταγωνιστή και σκόρερ (δις) ο Ιστορικός επικράτησε με το ευρύ 4-2 της Βέροιας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα...

Με τον Ταξιάρχη Φούντα πρωταγωνιστή και σκόρερ (δις) ο Ιστορικός επικράτησε με το ευρύ 4-2 της Βέροιας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, πέτυχε τέσσερα τέρματα, είχε κι άλλες ευκαιρίες, δείχνοντας αποφασιστικότατα και πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο ήταν ο Φούντας, ο οποίος δεν σταμάτησε να τρέχει για 90’ λεπτά, βοήθησε σημαντικά σε επίθεση και άμυνα και φυσικά σημείωσε δύο γκολ!

Τα άλλα δύο τέρματα για τον Ιστορικό σημείωσαν οι Κολοβός, Γιάννου, ενώ ο Μπακασέτας είχε δύο ασιστ! Για την Βέροια σκόραραν οι Μπαργκάν, Μπεν.

Με αυτό το «τρίποντο» ο Πανιώνιος έφτασε τους 32 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική θα πάρει το ματς με τη Νίκη Βόλου άνευ αγώνα, καθώς οι Θεσσαλοί έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 10’ έκανε την πρώτη του φάση, με το σουτ του Μητρόπουλου να μπλοκάρει ο Καντιμοίρης.

Στο επόμενο λεπτό (11’), όμως, στην πρώτη επίσκεψη της Βέροιας στα καρέ του Παπαδόπουλου, έγινε το 0-1. Ο Καλτσάς έκανε την σέντρα και ο Μπαργκάν με κεφαλιά κέρδισε την άμυνα του Πανιωνίου και άνοιξε το σκορ.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με την Βέροια να «παγώνει» το ματς και να το πηγαίνει εκεί που θέλει.

Στο 30’ ο Κολοβός προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια ανέβασαν «στροφές» και στο 38’ ευτύχισαν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Μπακασέτας έκανε την σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Κολοβός έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Ο Ιστορικός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μπήκε αποφασισμένος να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, κάτι που κατάφερε στο 48’. Ο Μπακλασέτας έβαλε πολύ όμορφα το σώμα του, πήρε την μπάλα και έδωσε την ασιστ στον Φούντα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1.

Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν πάτησε… φρένο και στο 57’ κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα. Ο Αργυρόπουλος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Φούντας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-1.

Στο 76’ ο Πανιώνιος σημείωσε και τέταρτο τέρμα, με τον Τασουλή να κάνει το μακρινό σουτ και τον Γιάννου να μπαίνει στην τροχιά της μπάλας και με σουτ-«τσίμπημα» να κάνει το 4-1.

Η Βέροια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-2, με κοντινή κεφαλιά του Μπεν στο (78’).

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Νέτο (84’ Γεωργιάδης), Βέρτζος (14’ Καλί), Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου (65’ Μπεν).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου (90’ Καθάριος), Φούντας, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (85’ Σιώπης), Κολοβός (90’ Μασούρας), Κόρμπος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια