Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έφυγε» ο Πάνθηρας Γιώργος...

Το δικό τους ξεχωριστό αντίο στον Γιώργο, τον ένθερμο οπαδό του Πανιωνίου, ο οποίος "έφυγε" άδικα από την ζωή το Σάββατο (28/03...

Το δικό τους ξεχωριστό αντίο στον Γιώργο, τον ένθερμο οπαδό του Πανιωνίου, ο οποίος "έφυγε" άδικα από την ζωή το Σάββατο (28/03) είπαν οι Πάνθηρες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού έχασαν από την οικογένεια τους ένα 27χρονο παιδί, που όπως λένε όλοι ήταν πάντα μέσα στο χαμόγελο και βρισκόταν ανελλιπώς στην εξέδρα, στο πλευρό του Πανιωνίου.

Διαβάστε την συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πάνθηρες για τον δικό τους -τον δικό μας Πανιώνιο- Γιώργο...:

"28/3/2015.
Η ημερομηνία που επέλεξες να ενταχθείς στο κλαμπ του Παραδείσου! Η μέρα που έμελλε να συναντήσεις εκεί ψηλά τα υπόλοιπα αδέλφια!

Εδώ και χρόνια ήσουν στις παρεές, στις κερκίδες, στα πούλμαν, στους συνδέσμους, η ψυχή και το χαμόγελο μας. Αυτό το μόνιμο πλατύ σου γέλιο. Είναι αδύνατον να συνειδητοποιήσει κανείς πως θα το συναντήσει ξανά όταν φτάσει η στιγμή της αντάμωσης.

Το παιδί της ΛΑΝΣ, της Θύρας -3-, ο φίλος όλων. Ασυμβίβαστος, γεμάτος πάθος, αλληλέγγυος, διψασμένος για ζωή, χαρακτηριστικά που μας αφήνεις κληρονομιά αδελφέ. Ένας χαρακτήρας που ίσως δε τον χώραγε ο κόσμος αυτός!

Σε όλα τα ταξίδια εδώ και τόσα χρόνια ήσουν δίπλα μας Γιώργο... Σε αυτό, στο τελευταίο σου ταξίδι, θα είμαστε και πάλι μαζί! Θα ξεκινήσουμε μαζί τη Δευτέρα στις 15:00 από το δεύτερο σπίτι σου, το σύνδεσμο μας, και θα σε συνοδεύσουμε στο δρόμο για το κλαμπ του Παραδείσου...

Υ.Γ. Κυριακή στις 19:00 μαζεύομαστε στο σύνδεσμο, για τον Γιώργο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια