Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...»

Ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και την Βέροια,  δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, ενώ...

Ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και την Βέροια,  δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, ενώ υποστήριξε πως ο Πανιώνιος αυτή την περίοδο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για την καλή του εμφάνιση: «Είμαστε μία ομάδα πραγματικά, με πολύ καλό κλίμα. Τα παιδιά με αγκάλιασαν από την αρχή που ήρθα εδώ και με έκαναν να νιώσω μέλος του Πανιωνίου κατευθείαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, αλλά και αυτό να μην γινόταν ίδια χαρά θα επικρατούσε».

Για την βελτίωση που δείχνει συνεχώς: «Σίγουρα ένας παίκτης διακρίνεται από συνεχόμενα παιχνίδια. Η διάρκεια δείχνει για έναν ποδοσφαιριστή τι μπορεί να κάνει. Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το αν ήταν τελικός το ματς με την Βέροια: «Δεν λέμε για τελικούς. Μιλάγαμε για ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη και πιστεύαμε θα τα καταφέρναμε. Σε άλλα παιχνίδια η τύχη μας γυρνούσε την πλάτη, αλλά με την Βέροια ήμασταν συγκεντρωμένοι και παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως άδικα βρισκόμαστε σε αυτή την βαθμολογική θέση».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Απο την αρχη τις σαιζον πιστευα και συνεχιζω να πιστευω στις δυνατοτητες αυτων των παιδιων οντως παιζουμε αρκετα καλο ποδοσφαιρο στα περισσοτερα παιχνιδια ,με πολλες τελικες κυκλοφορια τις μπαλας χωρις ομως να ειχαμε μαζεψη τους απαραιτητους βαθμους για να ειμασταν πριν απο πολλες αγωνιστικες σωμενη και θα εδειχνε για αλλη μια φορα αυτη η νεανικη ομαδα απο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ οτι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ειναι η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και νομιζω οτι οποιος ταλαντουχος παικτης περαση το κατωφλη της αγαπημενης μας ομαδας και δουλεψη δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανη λαμπρη καριερα ,τωρα συνεχιζουμε με πολυ δουλεια και θα πετυχουμε τον φετεινο στοχο ,για να μπουν του χρονου οι στοχοι που αρμοζουν για την ιστορια των 125 ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή