Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ17: Ήττα από τον ΟΦΗ

Η Κ17 του ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πανιώνιου, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Λαύρας Αργυρούπολης, στο πλαίσ...


Η Κ17 του ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πανιώνιου, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Λαύρας Αργυρούπολης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Πανιώνιος κυνήγησε το γκολ δημιούργησε κυρίως στο β' ημίχρονο αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει και να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε νίκη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 35' απο τον Φανιουδάκη, που πλάσαρε τον Κουβέλη και έκανε το 0-1.

Να τονιστεί ότι πολλές αντεπιθέσεις της ομάδας του Πανιώνιου "κόπηκαν" με ανύπαρκτα οφσάιντ
και του ακυρώθηκε και γκολ στο 12' του Αναστόπουλου από τον διαιτητή κατόπιν υπόδειξης του επόπτη, με την αιτιολογία πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ στην εξέλιξη της φασης

Ο προπονητής του Ιστορικού Δημήτρης Κουζινός έδωσε ευκαιρίες σε παιδιά τα οποία μέχρι στιγμής δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, δεδομένης της απουσίας των Φινέτη και Βουκελάτου και του Πλούμη που μπήκε στην επανάληψη.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κουβέλης, Ρόπας, Χαραλαμπόπουλος, Κακόγιαννος, Βειόγλου, Αρσενίδης, Πόπα, Βενάρδος, Αναστόπουλος, Παπαχρηστόπουλος και Οικονομίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Φιαμέγκος, Κοτσοβός, Δημητρόπουλος, Ματσαβές, Πλούμης.

ΟΦΗ: Οικονομάκης, Φραγκιαδάκης, Αποστολάκης, Κασιώτης, Καλαιτζάκης, Λαμπριανίδης, Νύκταρης, Φανουδάκης, Σχοιναράκης, Κοπιδάκης, Λιοδάκης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κουρήνος, Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια