Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια με Κέρκυρα

Στην διάθεση των φίλων του Ιστορικου είναι τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τον κόσμο της ομάδ...

Στην διάθεση των φίλων του Ιστορικου είναι τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Κέρκυρα..

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας, να σταθεί στο πλευρό της, σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και να την βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της. Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Κέρκυρα, ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ΕΥΡΩ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣΟ στις θύρες 2, 3, 4 και 7.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μοίρασε εκ νέου προσκλήσεις σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής. Με τις προσκλήσεις αυτές, δικαίωμα εισόδου έχουν οι μαθητές έως 12 ετών, καθώς και ένας συνοδός τους.ΟΛΟΙ στο γήπεδο να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια