Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Θα με έπιαναν τα κλάματα...»

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο πρώην, πλέον, προπονητής του Ιστορικού τόνισε ...

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο πρώην, πλέον, προπονητής του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν… κατέστη δυνατό να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος παίκτες του λόγω συναισθηματικού «δεσίματος», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα θα παραμείνει στην Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον Nova Σπορ fm:

Για τον αν τέθηκε θέμα αλλαγής του Χάνκοκ: «Δεν τέθηκε θέμα αλλαγής αλλά προσωρινής αντικατάστασης. Δεν είμαι υπέρ να διώχνεται παίκτης που μπορεί να προσφέρει και απλά τραυματίστηκε. Ας τα αφήσουμε πίσω πλέον όλα αυτά».

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο: «Αν λάβουμε υπόψη την εικόνα της ομάδας πως ήταν και πως παρουσιάστηκε στη συνέχεια, πιστεύω πως ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη. Δεν μπορώ να εξηγήσω την κακή εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό. Είναι “άβυσσος” η ψυχή του αθλητή, καθώς μπορείς να τον ετοιμάσεις, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τον ψυχισμό του. Όσο και να τον πιέσει δεν μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα. Σε ορισμένα παιχνίδια έβλεπες διαφοροποιήσεις στην εικόνα του, αλλά αυτό είχε να κάνει όχι με την ετοιμότητά του, αλλά τον ψυχικό του κόσμο».

Για το αν έκανε κάποιο λάθος: «Πάντα κάνω αποτίμηση και στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω πως απλά δεν πίεσα καταστάσεις. Όμως δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί ήξερα πόσο δύσκολο ήταν να κάνω αλλαγές ή να κάνει η ομάδα περισσότερα έξοδα. Μετά τη νίκη επί της Ελευσίνας ίσως κάποιοι να πίστεψαν ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτη, όμως μέσα στην ομάδα ξέραμε ότι είχαμε ελλείψεις. Είναι δύσκολο να γνωρίζεις ότι σε βασικές θέσεις δεν είχες τους αντίστοιχους έμπειρους παίκτες».

Για τον κόσμο του Πανιωνίου: «Δεν είναι δύσκολος ο κόσμος. Επειδή ξέρει μπάσκετ, ξέρει και να εκτιμά. Έχω αγαπηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας γιατί με περίμεναν για να με αγαπήσουν. Οπότε όταν δέχθηκα την πρόσκληση να βοηθήσω λειτούργησε έτσι. Πήγα χθες να χαιρετήσω τα παιδιά, γιατί έχω δεθεί, αλλά δεν το έκανα γιατί θα με έπιαναν τα κλάματα. Από “Τίγρη” θα με έβλεπαν… ψιψίνα και αυτό δεν το ήθελα. Λειτουργώ με συναίσθημα κι αυτό το κατάλαβε ο κόσμος. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου εδώ και ας έφυγα έτσι. Δεν χάλασα τις σχέσεις μου με τον πρόεδρο, άλλωστε είπε καλά λόγια για την παρουσία μου και τη δουλειά μου».

Για τον Κρις Χουγκάζ: «Ξέρω ότι είναι σε δύσκολη θέση. Είχα πει στον πρόεδρο πως ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος και του είπα πώς θα σωθούμε. Με πήρε ο Κρις τηλέφωνο, καθώς τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι παιδί που δουλεύει σκληρά και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Του είπα τα πάντα για την ομάδα και εύχομαι από την καρδιά μου να πετύχει. Πρέπει να μείνει και το δικαιούται ο Πανιώνιος, καθώς δεν πρέπει ένα τέτοιο σωματείο να βρεθεί στην Α2».

Δεν υπάρχουν σχόλια