Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν είχαμε λύσεις»

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του Απόλλωνα επί του Ιστορικού στη Νέα Σμύρνη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος τόνισε πως ο Πανιώνιος είχε να ...

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του Απόλλωνα επί του Ιστορικού στη Νέα Σμύρνη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος τόνισε πως ο Πανιώνιος είχε να αντιμετωπίσει και τον… πυρετό.

«Συγχαρητήρια στον Νίκο και τον Απόλλωνα. Έπαιξε ένα καθαρό παιχνίδι και για να είμαι ειλικρινής, κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε πολύ μεγάλο άγχος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είμαι από τους προπονητές που δημιουργούν πίεση στους παίκτες. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς, οριακό. Έπρεπε να νικήσουμε, για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε. Να ξεφύγουμε από την ουρά», είπε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

«Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό, όπως θα θέλαμε. Μας κόστισε το πρόβλημα του Βασίλη (Ξανθόπουλος), ο οποίος ήταν άρρωστος τρεις ημέρες και δυο φορές σήμερα -μια πριν το ματς και μια στο ημίχρονο- έκανε εμετό. Τον ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και τον Σταμάτη, που ήταν στον πάγκο με υψηλό πυρετό. Είχαμε λίγες λύσεις. Έχουμε ούτως ή άλλως, λιγότερες από κάθε ομάδα, ειδικά με την απουσία ενός «καθαρού» τριαριού, όπως είναι ο Χάνκοκ. Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Τα σέβομαι και προσπαθώ με αλχημείες, να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις κάθε αγώνα. Κάθε ομάδα έχει τριάρια, πολλές έχουν ψηλά τριάρα, παίκτες που ποστάρουν. Όταν καταφέρνουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας, παίζουμε καλά. Σήμερα δεν το κάναμε.

Αισθάνομαι άβολα που έχω δίπλα μου τον Νίκο, τον οποίον είχα ως παίκτη σε τρεις ομάδες. Χαίρομαι για εκείνον. Από τότε που έπαιζε, έδειχνε πως θα ακολουθήσει αυτήν την πορεία. Αν δεν υπήρχε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην Α1, ο οποίος ήταν προπονητής, όταν εγώ ήμουν ακόμα παίκτης, θα έκανα κακές σκέψεις. Πως μεγάλωσα!

Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει το στόχο του και καλή τύχη στον τελικό του Κυπέλλου. Να καταφέρει να κάνει, ό,τι δεν κάναμε εμείς το 1997 και να πάρει το Κύπελλο. Έχει το πλεονέκτημα, γιατί δεν θα παίξουν οι ίδιοι διαιτητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια