Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είχαν έρθει για να δείρουν»!

Προετοιμασμένοι να χτυπήσουν ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα των Νέων ανάμεσα στον Πανιώνιο και τους "πράσινους", όπ...

Προετοιμασμένοι να χτυπήσουν ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα των Νέων ανάμεσα στον Πανιώνιο και τους "πράσινους", όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Ιστορικού, Γιάννης Παυλόπουλος.

Ένα γήπεδο που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Ξυλοδαρμός νεαρών ποδοσφαιριστών από οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Τραύματα στο κεφάλι από κοκάλινα γάντια, ράμματα και μώλωπες ο απολογισμός. Σε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα νέων, όπου κάποιοι θερμοκέφαλοι οπαδοί βρήκαν πρόσφορο έδαφος για δράση. «Είμαστε σοκαρισμένοι. Ευτυχώς τα δύο παιδιά είναι καλά σήμερα, αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να ξεπεράσουν το σοκ. Διεξήχθη ένας αγώνας σε απόλυτα αθλητικό πλαίσιο, φύγαμε όλοι μαζί για τα αποδυτήρια αγκαλιασμένοι και με τίποτα δεν περιμέναμε να συμβούν τέτοια επεισόδια», αναφέρει στην ιστοσελίδα sdna.gr ο κ.Παυλόπουλος.

Στο γήπεδο της Αργυρούπολης βρέθηκαν από τη σέντρα του αγώνα περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού. «Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Είχαν απλώσει τα πανό τους και φώναζαν συνθήματα. Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι άρχισαν να βρίζουν τους πιτσιρικάδες και έκαναν κίνηση για να πηδήξουν τα κάγκελα και να μας πλησιάσουν. Τελικά μπήκαμε στα αποδυτήρια και ξαφικά έντρομος ο πατέρας ενός ποδοσφαιριστή ήρθε και μου είπε ότι επιτέθηκαν στους δύο παίκτες μας που ήταν εκτός αποστολής. Ήταν τουλάχιστον δέκα άτομα από τους τριάντα που ήταν στις κερκίδες. Φορούσαν κοκκάλινα γάντια, αυτό μας το επιβεβαιώσαν αργότερα και οι γιατροί στο νοσοκομείο. Φαίνεται πως είχαν έρθει προετοιμασμένοι και αυτό είναι μεγαλύτερο σοκ διότι το έκαναν σε ένα παιχνίδι νέων» συμπληρώνει μιλώντας στο sdna.gr ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου.

Το πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. «Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά είναι καλά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν φέρει ευθύνη η επίσημη ομάδα για όσα συνέβησαν. Θα πρέπει, όμως, να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να ελέγχονται αυτοί οι λίγοι ανεγκέφαλοι που ενδιαφέρονται μόνο να προκαλέσουν επεισόδια» κατέληξε ο κ.Παυλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια