Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Ανταγωνιστικοί με τον κόσμο μας»

Ο Ιστορικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κλειστό της «Αρτάκης» (15/12, 17:00) και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ευελπιστεί  η ομάδα να εκμεταλ...

Ο Ιστορικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κλειστό της «Αρτάκης» (15/12, 17:00) και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ευελπιστεί  η ομάδα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα «έδρα» μεταξύ άλλων.

«Είναι πολύ δύσκολο τεστ για εμάς. Τα ματς αυτά προσφέρονται για να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, σε σχέση με ομάδες που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τερμάτισε πρώτος στον όμιλό μου στην Ευρώπη. Εμείς προερχόμαστε από βαριά ήττα εναντίον του Παναθηναϊκού (92-61). Δουλεύουμε πολύ καλά, για να περάσουμε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα μας φανούν χρήσιμα εναντίον των ομάδων τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να ανταγωνιστούμε, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Είμαι ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια που κάνουν όλοι, απ' το κλίμα που έχουμε κι απ' την πρόοδο που συντελείται καθημερινά. Τα ίδια ίσχυαν και πριν απ' τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν καταφέραμε να παίξουμε όσο καλά θέλαμε. Μας δίνεται ακόμη μία ευκαιρία, μέσα στο γήπεδο μας, ενώπιον του κόσμου μας, που μας βοηθά πάρα πολύ, να 'μαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο 63χρονος προπονητής του Πανιωνίου και συνέχεια για ό,τι κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει: «Η άμυνα που παίζει. Εκεί έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα ο κόουτς Σφαιρόπουλος. Είναι αυτό που έχει προσθέσει».

Μιλώντας για τη δική του ομάδα, ο «Τίγρης» εξήγησε πως θα στηριχτεί «στις συνεργασίες που προσπαθούμε να πετύχουμε, παίζοντας ομαδικά, και φυσικά στον κόσμο», ενώ κατέληξε για το «κλειδί» της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Α1: «Το πώς θα αποφύγουμε την κλειστή άμυνα του Ολυμπιακού και να μην κάνουμε λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια