Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπορούσε και τη νίκη...

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο, το ισόπαλο 2-2 αφήνει πικρία στον Ιστορικό. Η ομάδα του...

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο, το ισόπαλο 2-2 αφήνει πικρία στον Ιστορικό.

Η ομάδα του Ουζουνίδη πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω (σ.σ. κόκκινη ο Κοντοές) έβαλε στα καρέ του τον Ατρόμητο.

Τελικά, αν και είχε ευκαιρίες, αλλά και ένα απίστευτο δοκάρι με τον Γιάννου, το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε και έτσι ο Πανιώνιος έβαλε έναν βαθμό στο… σακούλι του.

Σκόρερ για τον Ιστορικό χρίστηκε ο Κολοβός, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε με διαφορά το καλύτερο του παιχνίδι με την κυανέρυθρη φανέλα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικό πνεύμα στο παιχνίδι, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικές.

Στο 1ο λεπτό ο Παπάζογλου για τον Ατρόμητο έκανε την κεφαλιά, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» του Πανιωνίου, με τον Ιμπαγάσα να βρίσκει πολύ όμορφα τον Μπουμάλ μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος έκανε και το σουτ με τον Γκορμπούνοφ όμως να διώχνει.

Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ούμπιντες έκανε μία επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να αποκρούσει σταθερά, με την μπάλα να φτάνει στον Ναπολεόνι, που σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 0-1.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 21’ έφτασε με αξιώσεις προς την εστία του Ατρόμητου, όμως ο Μπουμάλ, μετά από μπαλιά του Κολοβού, δεν μπόρεσε να κερδίσει την κόντρα από τον Κοντοέ χάνοντας την ευκαιρία.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μητρόπουλου να απειλήσει τον Γκορμπούνοφ, με το σουτ του μέσου του Πανιωνίου να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 32’ η πίεση που ασκούσε ο Ιστορικός απέφερε… καρπούς. Ο Ιμπαγάσα έβγαλε όμορφη πάσα στον Μπουμάλ, με τον Κοντοέ να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και σαν τελευταίος παίκτης να βλέπει και την κόκκινη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό αργότερα ο Κολοβός, ισοφαρίζοντας το ματς σε 1-1.

Σέντρα του Κούρου από τα αριστερά, ο Ναπολεόνι σούταρε μέσα απ' την περιοχή ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να τον νικήσει σε πρώτη φάση, αλλά τα κατάφερε στη δεύτερη, παίρνοντας το ριμπάουντ.

Η χαρά των κυανέρυθρων όμως δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ατρόμητος στο 40’ κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Ο Κούρος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ναπολεόνι σούταρε μέσα απ' την περιοχή ο Παπαδόπουλος τον νίκησε σε πρώτη φάση, αλλά ο Ιταλός επιθετικός τα κατάφερε στη δεύτερη, παίρνοντας το... ριμπάουντ.

Το 1-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Από το… πρώτο λεπτό της «επανάληψης» ο Πανιώνιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο 46’ οι παίκτες του Ουζουνίδη μπόρεσαν να κάνουν το 2-2. Ο Ιμπαγάσα «χόρεψε» τους αντιπάλους του, έδωσε την μπάλα στον Κολοβό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Ιστορικού και στο 52’ ο Γιάννου λίγο έλειψε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα και να πετύχει το γκολ της… ζωής του!

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, μετά από σέντρα του εξαιρετικού Ιμπαγάσα, έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα στο σκάσιμο της δεν φάνηκε καθαρά, με γυμνό μάτι, αν πέρασε την γραμμή της εστίας ή όχι.

Οι κυανέρυθροι και στα επόμενα λεπτά πίεζαν τον αντίπαλο τους, προκειμένου να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, όμως η «σφιχτή» άμυνα του Ατρόμητου δεν τους επέτρεπαν να βρουν εύκολα διαδρόμους.

Στο 85’ ο «μαέστρος» Ιμπαγάσα έκανε την σέντρα, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Τελικά το 2-2 έμεινε έως το φινάλε, με τους φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν την ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Κολοβός, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (66’ Μασούρας), Μητρόπουλος (80’ Φούντας), Οικονόμου, Ιμπαγάσα, Αργυρόπουλος (85’ Πάνος), Γιάννου

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (53’ Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Ούμπιδες (39΄Κούρος), Πίτου Γκαρσία (90’ Γεωργίου), Κοντοές.

Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Δημήτριος Γκάγκας, Χρήστος Μαγιάννης 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια