Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στόχος μόνο η νίκη!

"Νίκη και μόνο νίκη" είναι το σύνθημα που υπάρχει στον Πανιώνιο ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα (22/11, 17:00) κόντρα στ...

"Νίκη και μόνο νίκη" είναι το σύνθημα που υπάρχει στον Πανιώνιο ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα (22/11, 17:00) κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι ακόμη δεν έχουν γευτεί την χαρά της επιτυχίας στο πρωτάθλημα και έτσι μοιραία βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του ξέρουν καλά πως στο σημερινό ματς με τους νεοφώτιστους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και έτσι άπαντες είναι έτοιμοι για να έρθει το πρώτο "ροζ φύλλο αγώνα" στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, η προετοιμασία της ομάδας κύλισε χωρίς εμπόδια και έτσι υπάρχει αισιοδοξία πως πλέον ήρθε η ώρα για την ανάκαμψη του Ιστορικού.

Φυσικά στις τάξεις του Πανιωνίου περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να σταθεί για μία ακόμη φορά δυναμικά στο πλευρό των παικτών, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00, στο κλειστό της Αρτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια