Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δίκαια μας κέρδισε ο Πανιώνιος»

Ο κόουτς του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο: "Ξέρα...

Ο κόουτς του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο:

"Ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος μπορεί να μην είχε νίκη, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει αποκτήσει συνοχή, έχει δυνατό ρόστερ και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να πετύχει 25 πόντους και να γυρίσει έτσι τον αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο περάσαμε μπροστά, αλλά κάναμε κάποια χαζά λάθη από απειρία και την πίεση της έδρας με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος που ήταν συγκεντρωμένος στην άμυνα να προηγηθεί. Δίκαια μας κέρδισε. Εμείς τώρα έχουμε ένα πρόγραμμα Γολγοθά. Δεν πρέπει να μείνουμε στη νίκη επί του Άρη. Ο Ντέιβις έχει πρόβλημα τραυματισμού και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας τις επόμενες μέρες".

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, υποστήριξε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κάτι το οποίο το ξέραμε. Περιμέναμε πως ο Πανιώνιος θα τα έδινε όλα για τη νίκη και είχαμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό παιχνίδι. Μας στοίχισαν τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια