Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τερεζόπουλος: «Όταν δεν κερδίζεις, δεν πρέπει και να χάνεις...»

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την πειθαρχημένη εμφάνιση της ομάδας εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Δημ...

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την πειθαρχημένη εμφάνιση της ομάδας εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον δεν πρέπει να το χάσεις. Η παρουσία μας ήταν από τις πιο πειθαρχημένες. Ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, τις ευκαιρίες και τον ρυθμό όμως δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα επιθετικά μας ατού δεν ήταν στην καλύτερη μας μέρα και ο ΠΑΣ μπόρεσε και μας κέρδισε. Θα έλεγα δίκαια γιατί στο ποδόσφαιρο όταν δεν μπορείς να πετύχεις το γκολ και το σημειώνει ο αντίπαλος έτσι είναι. Ακόμα και ο βαθμός θα ήταν καλός. Συνεχίζουμε, δεν πτοούμαστε. Κρατάμε την πειθαρχία της ομάδας που είχαμε στο παιχνίδι».

Για το αν επηρέασε το θέμα με τον Μητρόπουλο: «Όχι. Δεν επηρέασε ούτε εμένα, ούτε την ομάδα πιστεύω. Η ήττα δεν έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Παύλου».

Για την αλλαγή του Μπουμάλ με τον Φούντα: «Ο προπονητής πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις. Κάποιες φορές βγαίνουν κάποιες όχι. Δεν είμαστε θεοί οι προπονητές. Έπρεπε να γίνει η αλλαγή, έγινε. Ο Φούντας προσπάθησε όσο έπαιξε, τελικά χάσαμε».

Για το αν η ομάδα είναι ομαδική: «Η ομάδα φέτος είναι πολύ ομαδική. Στην φιλοσοφία του παιχνιδιού μας χρειάζεται πάντα κάποιος άναρχος παίκτης. Κάποιες φορές θα σου βγεί κάποιες όχι».

Για το γεγονός πως σε δύο εντός έδρας ματς δεν πήρε νίκη η ομάδα: «Εμείς δουλεύουμε. Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια των βαθμών. Αυτό που λέμε καθημερινά είναι ότι με την δουλειά θα γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Πλέον η ομάδα παίζει ώριμα, σήμερα δεν έκανε το μεγάλο λάθος και φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα».

Για το ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ. Με την Ξάνθη ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός, έβγαλε πολλές ευκαιρίες. Με τον ΠΑΣ δεν είχαμε το ίδιο πολλές φάσεις. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι αυτός και δεν αλλάζει. Πιστεύω αυτός ο τρόπος θα μας βγει και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

7 σχόλια

  1. apo tote pou vghke o boumal h omada katereuse. Den eimai proponhths alla ayto eida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 65% κατοχή μπάλας και παρόλα αυτά μηδέν αποτέλεσμα! Ούτε καν ένας βαθμός! Δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του ο Πανιώνιος, ήταν καλύτερος, είχε κατοχή όμως δεν πήρε αποτέλεσμα! Το αποτέλεσμα όμως είναι εκείνο που μετράει! Είναι εκείνο που θα καθορίσει το στόχο. Που είναι η γρήγορη παραμονή! Δεν μπορεί να είναι άλλος! Και φέτος πέφτουν 3 όχι 2! Επομένως θα είναι πιό δύσκολα τα πράγματα! Άρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια απ' ότι πέρυσι!
    Κατά τ' άλλα ο Τερεζόπουλος έχει δίκιο στις δηλώσεις του. Και μακάρι να ισχύει η δήλωση δεν πτοούμαστε! Διότι ο Πανιώνιος φέτος παρότι νεανική και άπειρη ομάδα αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει κατοχή, στοιχεία δηλ. που δεν διέθετε τα προηγούμενα χρόνια! Φέτος έχει κυρίως έλλειμμα εμπειρίας, που είναι απόλυτα λογικό.
    Τέλος δε χρειάζεται γκρίνια απο τους φίλους του Πανιωνίου έστω & αν υπάρχουν ατυχή αποτελέσματα σαν το σημερινό. Για τον απλό λόγο ότι με τη γκρίνια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να πάρουν τα πάνω τους! Οι νέοι θέλουν στήριξη στη δύσκολη στιγμή, επισήμανση των λαθών τους και επιβράβευση για τις επιτυχίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makari na epeftan 3...4 peftoun fetos kai 2 anebenoun.Poli diskola ta pragmata.Bolos,Leibadeia,Ergotelis tha einai Oi 3 pantos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα με τον ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΤΣΟΥΛΑ σε ολο το σχολιο του ολοι μαζυ πιστευω οτι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα καταφερη τους στοχους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μπάλα αυτή βγαίνει μόνο με πολλή δουλειά στη προπόνηση. Το αποτέλεσμα είναι και θέμα τύχης. Επίσης εκτελεστικά είμαστε γυμνοί. Με αυτή την ανάπτυξη και τη προσθήκη ενός επιθετικού το Γενάρη και ίσως ακόμη ενός αμυντικού θα κάνουμε καταπληκτικό δεύτερο γύρο. Μπράβο στο Τερεζόπουλο και τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστό πέφτουν 4! Εκ παραδρομής έγραψα ότι πέφτει μία λιγότερη! Άρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καποια στιγμη πρεπει οι οπαδοι της ομαδας να κοιτουν προς τα πανω και οχι προς τα κατω.
    Πως περιμενετε να παρουν τα πανω τους οι εκαστοτε νεοι παικτες της ομαδας ή να καθαριζουν παιχνιδια σαν το χθεσινο οταν εμεις οι οπαδοι κατατασουμε την ομαδα αναμεσα σε αυτους που ειναι υποψηφιοι για υποβιβασμο ? Αυτή η ηττοπαθεια καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή