Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαφατάκης: «Πώς να πέσει και γιατί στη Β’ Εθνική...;»

Την αγωνία του εξέφρασε ο προπονητής του Ιστορικού, Γιώργος Καλαφατάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣΠΟΡ fm.  Ο Κρητικός...

Την αγωνία του εξέφρασε ο προπονητής του Ιστορικού, Γιώργος Καλαφατάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣΠΟΡ fm. 

Ο Κρητικός προπονητής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό Πανιώνιο και στις προσπάθειες που γίνονται να παραμείνει η ομάδα στην Α1.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Καλαφατάκης στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6:

-την απέλπιδα προσπάθεια για να παίξει ο Πανιώνιος στην Α1: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Άφησαν μια χαραμάδα ανοιχτή, ότι αν υπάρχει σήμερα εγγυητική 100.000 ευρώ και διάρθρωση διοικητικού συμβουλίου, μήπως πάρουμε το πιστοποιητικό. Χρειάζεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και η εγγυητική 100.000 ευρώ. Αν τα έχεις αυτά, δεν έχεις πρόβλημα».

-τους λόγους που έφτασε σε αυτό το σημείο ο Πανιώνιος: «Ο κ. Λιανός είχε αποφασίσει να φύγει κι έκανε ανάκληση της εγγυητικής. Υπήρχε μια ολιγωρία και ένα πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ του κ. Μαργέτη και του κ. Λιανού, ο οποίος ήρθε προ ημερών στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Έγινε κακή χρονική εκτίμηση. Ίσως η απειρία, ίσως ο εφησυχασμός; Ο κ. Μαργέτης έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχει πληρώσει 20.000 ευρώ χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια του. Γιατί τα πλήρωσε; Έγινε παρεξήγηση, ένα ολέθριο λάθος. Ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα ότι δεν βρέθηκε εγκαίρως για διάδοχη κατάσταση».

-τις προθεσμίες που τέθηκαν: «Ξέρει ότι η ΕΟΚ είχε στείλει ένα χαρτί στις 17 Σεπτεμβρίου να μη δοθεί άλλη παράταση γιατί θα υπήρξαν προβλήματα στα υπόλοιπα πρωταθλήματα με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Πολύ σωστά μπήκε μια ημερομηνία σαν δικλείδα ασφαλείας, επειδή η ΑΕΚ και ο Κόροιβος παίζουν Κύπελλο την Τετάρτη. Θα μπορούσε να δοθεί μία προθεσμία 1-2 ημερών ακόμη στον Πανιώνιο, που δεν έχει να παίξει στο Κύπελλο και είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία».

-το σε ποια κατηγορία θα βρεθεί ο Πανιώνιος αν δεν πάρει άδεια: «Ειλικρινά δεν ξέρω. Ο Πανιώνιος δεν έχει χρέη. Πώς να πέσει και γιατί να πέσει στη Β’ Εθνική; Θα πέσει επειδή έγινε μια κακή συνεννόηση και έτρεχε πανικόβλητος ο κ. Λιανός να προλάβει την κατάσταση; Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε όλοι στον αέρα. Και είμαστε επαγγελματίες, είμαστε οικογενειάρχες. Τι θα γίνουν τόσα παιδιά στην ομάδα αν συμβεί αυτό;».

-τη στάση του Ηλία Λιανού: «Έχουμε ανάγκη κάποιους ανθρώπους να συντηρούν τον ελληνικό αθλητισμό. Για σκεφτείτε να φύγουν από το μπάσκετ οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι… Θα μπορούσε να δοθεί μία μικρή προθεσμία στον Πανιώνιο, τόσα χρήματα που έχει βάλει ο κ. Λιανός που πήρε μια ομάδα από το μηδέν και την έκανε Κολοσσό. Υπάρχει το γράμμα του νόμου, αλλά και πριν λίγα χρόνια μια ομάδα μπήκε στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Πανιώνιος έχει έτοιμη ομάδα, έχει πάρει τα τελευταία χρόνια τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων. Κάνουμε μια σωστή δουλειά για να μη διαλυθεί ο Πανιώνιος αν φύγει ο

Δεν υπάρχουν σχόλια