Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά στην επιστροφή ο Αυλωνίτης...

Τα κυανέρυθρα του Ιστορικού είναι πολύ πιθανό να φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικό...

Τα κυανέρυθρα του Ιστορικού είναι πολύ πιθανό να φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στον Πανιώνιο και όχι σε άλλη ομάδα.

Φυσικά άπαντες στις τάξεις του Πανιωνίου γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες και την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είναι λογικό να τον θέλει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Πάντως, ακόμα επίσημα δεν έχει οριστικοποιηθεί από τον Μίτσελ ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης στον Ολυμπιακό, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Έτσι, αν τελικά δεν αλλάξει κάτι, ο Πανιώνιος με την ενδεχόμενη προσθήκη του Αυλωνίτη θα δυναμώσει σημαντικά στο κέντρο της άμυνας του.

Από εκεί και πέρα, πλέον μόνο τα τυπικά (σ.σ. οι ανακοινώσεις) έχουν απομείνει για να θεωρούνται οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ταξιάρχης Φούντας παίκτες του Ιστορικού.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Μακαρι να υλοποιηθουν ολα του ανωτερου ρεπορταζ τοτε πιστευω οτι η ομαδαρα μας θα ειναι αρκετα καλη στο νεο πρωταθλημα και θα αναδειξη νεα ταλεντα τα οποια πιστευουμε οτι θα βρεθει καποιος επενδυτης να τα κρατηση στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ και οχι να μενουν ελευθερα η να ξεπουλιουντε οσο οσο απο τις ανυπαρκτες προηγουμενες διοικησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. M.d πρεπει να εισαι στην κοσμαρα σου αδερφε η να πινεις πολλα ναρκωτικα....κατι εχεις παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή