Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τερεζόπουλος: «Ικανοποιημένος, αλλά...»

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα στάθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, μιλώντας στα panionianea.gr , μετά το τέλος το...

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα στάθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, μιλώντας στα panionianea.gr, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε πως σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο η έλλειψη του εύκολου γκολ τον προβληματίζει.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ιστορικού δήλωσε…

Για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι: «Η εικόνα της ομάδας σε αυτό που ζητάμε ήταν καλή. Βέβαια το γκολ μας λείπει, φαίνεται αυτό. Νομίζω όμως ότι όταν υπάρξει η προσθήκη του επιθετικού που θέλουμε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εμάς. Αυτό που θέλω να βελτιώσουμε περισσότερο είναι οι τελικές μας πάσες, είτε αυτές είναι από πλάγια, είτε από το κέντρο. Φάνηκε νομίζω ότι λείπει ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτό το σημείο, την τελική πάσα δηλαδή. Σε γενικές γραμμές όμως έμεινα ικανοποιημένος. Ο Αχαρναϊκός έπαιξε καθαρά αμυντικά στο παιχνίδι και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ σε μία αντεπίθεση μπορεί να το δεχτείς, όπως έγινε και στο ματς. Πάντως, ο ρυθμός της ομάδας και η απόδοση μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε».

Για το αν η ενδεκάδα κόντρα στον Αχαρναϊκό θα είναι και αυτή που θα αγωνιστεί στο ματς με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα: «Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα να δούμε τι προσθήκες θα έχουμε. Όσο πιο γρήγορα έρθουν κάποια παιδιά τόσο το καλύτερο, ώστε να εγκλιματίσουν με την ομάδα και να βοηθήσουν άμεσα. Νομίζω ότι κατά 70% η ομάδα θα είναι αυτή που είδαμε με τον Αχαρναϊκό».

Για τον Σιώπη που δεν βρισκόταν στην αποστολή: «Ο Σιώπης είχε μείνει εκτός από την προετοιμασία και θέλαμε να τον ξεκουράσουμε».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια