Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εν αναμονή Παπαδόπουλου...

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται η τελική απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον «Ιστορικό».  Οι Κυανέρυθροι έχουν καταθέσει την πρότα...

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται η τελική απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον «Ιστορικό». 

Οι Κυανέρυθροι έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον έμπειρο Έλληνα επιθετικό κι από τη στιγμή που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, όλα τα παραμένουν ανοιχτά.

Όπως και να έχει πάντως η υπόθεση θα κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά την Δευτέρα, όπου ο παίκτης θα δώσει την τελική του απάντηση στους ιθύνοντες του Πανιωνίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, παρόλο που φαινόταν πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα τα… είχε βρει σε όλα με την Βέροια, το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών υπάρχει έντονη φημολογία για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη και της «Βασίλισσας του Βορρά» με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται για τον Ιστορικό.



Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

4 σχόλια

  1. βεροια μεχρι κοκαλο17 Αυγούστου 2014 στις 11:08 π.μ.

    ιμπαγασα σας τον χαριζω αλλα τον παπ τον θελω στην βεροια αν κ υπερεκτιμημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. parte kai papadopoulo kai ibagasa na teleionoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σαι καλα ρε φιλαρακι !! Ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βεροια μεχρι κοκαλο18 Αυγούστου 2014 στις 2:14 μ.μ.

    δεν το ειπα υποτιμητικα ...ο παικτης αυτος ειναι πολυ μεγαλος κ τραυματιζεται ευκολα ευτηχως δεν βρηκε το σπιτι που ηθελε δεν τ αρεσε η ομαδα και η πολη και εφυγε..καλο πρωταθλημα να εχουμε κ γρηγορη σωτηρια α κ να δουμε μπαλιτσα επιτελους φετος στη βεροια τριπλασιαστικε το μπατζετ αλλα οι παικτες ηρθαν μολις χθες..την πεμπτη αγωνιστικη θ στρωσει η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή