Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιαννακόπουλος στα panionianea.gr: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Γιαννακόπουλου στα panionianea.gr , από το Καρπενήσι όπου ο Ιστορικός πραγματοποίησε το δεύτερο στάδιο τη...

Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Γιαννακόπουλου στα panionianea.gr, από το Καρπενήσι όπου ο Ιστορικός πραγματοποίησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.
Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 21χρονος γκολκίπερ του Πανιωνίου μίλησε για την δουλειά που γίνεται στον Ιστορικό, για το τι ζητάει από τους παίκτες ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, αλλά και για την συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Φιλιππή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ίδιο και πως περιμένει τη νέα σεζόν, στον ρόλο που θα έχει φέτος με τους νεότερους συμπαίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Γιαννακόπουλου στα panionianea.gr:


-Νίκο η ομάδα βρίσκεται στην προετοιμασία της, πως βλέπεις να κυλούν έως τώρα τα πράγματα;

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, όμως πιστεύω ότι είμαστε αρκετά καλά. Δουλέψαμε πολύ καλά τις πρώτες 15 μέρες την αντοχή μας και περισσότερο την φυσική μας κατάσταση και εν συνεχεία δώσαμε βάση στο θέμα της τακτικής».

-Τι σας ζητάει ο προπονητής σας, σε τι δίνει περισσότερη έμφαση;

«O coach μας ζητάει να παίζουμε ποδόσφαιρο, να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Θέλει να έχουμε πάντα το κεφάλι ψηλά, γιατί θα πάνε όλα καλά για την ομάδα μας.Επίσης επιθυμία του είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο».

-Ο κ. Τερεζόπουλος είναι ένας νέος προπονητής. Ποια είναι έως τώρα η συνεργασία σας;

«Είναι, όντως, ένας νέος προπονητής. Είναι πολύ έξυπνος και πολύ διαβασμένος προπονητής, ειδικά στο κομμάτι της τακτικής. Από εμένα θέλει να έχω πολύ την μπάλα στα πόδια μου, να παίζουμε με κάτω την μπάλα και έμενα μου αρέσει αυτό. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε αυτά που μας ζητάει, τότε θα πάμε πολύ καλά σαν ομάδα».

-Είσαι τρίτη χρονιά στον Πανιώνιο. Ποιες διαφορές βλέπεις έως τώρα τουλάχιστον στην φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες;

«Και τις τρεις χρονιές δουλέψαμε σε πολύ επαγγελματικά επίπεδα την προετοιμασία μας. Φέτος , όμως, υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν σημαντικά την ομάδα και είναι μαζί μας σχεδόν καθημερινά. Νιώθουμε στήριξη από την διοίκηση, επικοινωνούμε μαζί τους και πραγματικά είναι δίπλα μας, κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σίγουρα είναι ένα παραπάνω κίνητρο για όλους».

-Την περσινή σεζόν μετά τον τραυματισμό σου έχασες την θέση σου στην ενδεκάδα, φέτος πως περιμένεις την χρονιά για σένα;

«Πέρυσι είχα ξεκινήσει πολύ καλά, όμως υπήρξε η άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό μου. Στη συνέχεια αλλάξαμε προπονητές και δεν ήμουν στα πλάνα τους. Ήταν σίγουρα μία δύσκολη χρονιά για μένα. Φέτος με τον νέο προπονητή ξεκινήσαμε όλοι από το μηδέν και αν δώσω έως το τέλος ότι έχω δώσει μέχρι τώρα, τότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για μένα. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, δηλαδή να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να πετύχουμε την γρήγορη παραμονή μας. Και επίσης στόχος μου είναι να βρεθώ στην Εθνική ομάδα μέσα από τον Πανιώνιο».

-Η ομάδα θεωρητικά έχει αποδυναμωθεί φέτος, καθώς έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ανησυχία σε εσένα;

«Δεν νομίζω να υπάρχει ανησυχία. Ο Πανιώνιος βγάζει πάντα πολύ καλούς παίκτες και φέτος έχουν ανέβει παιδιά από την Κ20, που έχουν δίψα για διάκριση. Μαζί με τον προπονητή είχαν φτιάξει πέρυσι μία πολύ καλή ομάδα, με σωστό πλάνο. Βέβαια έφυγαν παίκτες “κλειδιά” από πέρυσι, όμως είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν και φέτος την ομάδα ψηλά».

-Αν και νέος ηλικιακά θεωρείσαι από τους παλιούς της ομάδας. Πιστεύεις ότι έχετε μία ευθύνη παραπάνω, στο να βάλετε και τα νεότερα παιδιά στο κλίμα του Πανιωνίου και της Σούπερ Λιγκ;

«Όλοι είμαστε νέοι. Τώρα αρχίζουμε και παίρνουμε παραστάσεις. Σίγουρα τους βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε και πιστεύω ότι είναι παιδιά που αγαπάνε αυτό που κάνουν και ακούν προσεκτικά τόσο τους προπονητές όσο και εμάς τους λίγο μεγαλύτερους».

-Σε αγχώνει ότι αν και νέος ηλικιακά έχει και αυτόν τον ρόλο φέτος στην ομάδα, να καθοδηγήσεις δηλαδή τους νεότερους συμπαίκτες σου;

«Εντάξει εμένα και η θέση μου έχει μεγάλη ευθύνη. Πάντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους καθοδηγήσω και ιδιαίτερα. Όλοι ξέρουν που βρίσκονται και μπορώ να πω ότι ήδη έχουν μπει γρήγορα στην νοοτροπία της ομάδας. Εμείς σαν θεωρητικά μεγαλύτεροι θα τους εμψυχώσουμε και θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε όπως είπα και νωρίτερα».

-Πες μου και για την δουλειά που γίνεται με τον κ. Φιλιππή σε εσάς τους τερματοφύλακες…

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε μαζί και νομίζω πως ο κ.Φιλιππής έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον Πανιώνιο. Από τα αποτελέσματα της δουλείας του έχει δείξει ότι έχει αναδείξει πολλούς τερματοφύλακες. Δουλεύουμε πολύ καλά, υπάρχει αρκετή πίεση, όμως όλη η δουλειά γίνεται για το καλύτερο αποτέλεσμα».

-Πως περιμένεις γενικότερα το νέο πρωτάθλημα;

«Απ’ ότι βλέπω δεν γίνονται πάρα πολλές μεταγραφές. Οι περισσότεροι δίνουν βάση πλέον στις ακαδημίες τους και φυσικά το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας βοηθάει στο να αναδειχθούν τα νέα παιδιά. Πιστεύω γενικά θα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο το πρωτάθλημα. Οι ισορροπίες ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες δεν απέχουν και πολύ».

-Τέλος, θέλω να στείλεις το δικό σου μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου…

«Θέλω να δω φέτος περισσότερο κόσμο στο γήπεδο μας, γιατί πραγματικά ρίχνουμε σκληρή δουλειά και είναι κρίμα για όλους εμάς και τα νέα παιδιά να είναι το γήπεδο άδειο. Περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι σε κάθε αγώναστο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια