Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Θα λήξει υπέρ μας του Ιμπαγάσα»

Την μεγάλη του αισιοδοξία πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Χρήστος Δάρας. Ο Πρόεδρος ...

Την μεγάλη του αισιοδοξία πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Χρήστος Δάρας.

Ο Πρόεδρος του Ιστορικού, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, στάθηκε παράλληλα στην σημασία που έχει για την ομάδα το γεγονός πως εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα:

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova Σπορ fm:

Για τον Ιμπαγάσα: «Κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει υπέρ της ομάδας μας», τόνισε και συνέχισε:

«Οι φίλοι της ομάδας πρέπει να είναι δίπλα της. Τι να το κάνω να έρθουν τώρα με τον Ιμπαγάσα. Το σημαντικό θα ήταν να είναι δίπλα στην ομάδα για να μπορούσαμε να φτάσουμε σε ατραξιόν τύπου Ιμπαγάσα. Από υποσχέσεις έχω χορτάσει. Έχω ζυμωθεί στον Πανιώνιο. Άλλοι που έχουν προβληματίσει τον Πανιώνιο και έχουν φτάσει την ομάδα να έχει 9 εκατ. χρέη έχει σημασία να δούμε τι κάνουν.

Για την εξασφάλιση της ενημερότητας:  «Τώρα που πήραμε ασφαλιστική ενημερότητα μπορέσουμε να υπογράψουμε κι επίσημα κάποιους παίκτες που έχουμε πάρει. Εάν δεν τα καταφέρναμε θα είχαμε μείνει με δέκα συμβόλαια από πέρσι. Φανταστείτε να έλεγα ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε με 10 παιδιά; Δηλαδή… Γ’Εθνική! Δεν θα ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ. Εάν δεν το βλέπεις διαφορετικά, το λογικό θα ήταν ο Πανιώνιος να πέσει στην Γ’ Εθνική», ανέφερε και ολοκλήρωσε:

«Η επιτυχία είναι όλων των ατόμων που έχουν τραβήξει το λούκι –για να το πω έτσι- για ν α μπορέσει η ομάδα να πάρει ενημερότητα. Γιατι αν ψάξουμε για άλλους Πανιωνάρες, αφήστε το…».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. η καλυτερη δηλωση που εχει κανει ο χρηστος δαρας μεχρι τωρα .."Εάν δεν τα καταφέρναμε θα είχαμε μείνει με δέκα συμβόλαια από πέρσι. Φανταστείτε να έλεγα ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε με 10 παιδιά; Δηλαδή… Γ’Εθνική! Δεν θα ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ"


    καταλαβαινω ουσιαστικα τι θες να πεις αλλα εγω το δεχομαι καθαρα οπαδικα....και οπως γουσταρα την ωρα που το διαβαζα,θα γουσταρω ακομα περισσοτερο αν διαβασω κατι αντιστοιχο και με τους αλλους δυο του κεντρου...


    ετσι μονο θα καταφερετε συσπειρωση του κοσμου...κυριοι οι πανιωνιοι ειναι γαλατες...δεν γουσταρουν κανεναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε δαρα δεν σας εβαλαν το πιστολι στο κεφαλι να γινεται προεδρος!! Μονος σας το θελησατε γιατι είναι κατι που σας αρεσει να σας φωναζουν προεδρο και να σας γραφει ο τυπος να σας δειχνει ο φακος κλπ. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ομως είναι ιστορικη και προσφυγικη ομαδα με αθλητες που στη καταστροφή της ΣΜΥΡΝΗΣ εσφαγιασθησαν.Η ιστορια του είναι βαρια και αληθινη.Το υπουργείο πολιτισμου οταν κανει εκδηλωσεις για τη ΣΜΥΡΝΗ αναφερεται παντα και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!! Οχι σαν την κουλα που προσπαθεί να καπηλευτει την ιστορια μας για παρτη τους!! Ουτε αγαπητε κυριε δαρα ειμαστε ακρατητος εδω που ηρθατε θα ειστε σοβαρος δεν θα βγαινεται καθε λιγο και λιγακι με ανακοινωσεις και σαλια να ειρωνευστε πανιωνιους και λαθη να εχουν κανει καποιοι ειναι πανιωνιοι.εσει επειδή σας εδωσε ο θεος λεφτα δεν σημαινει οτι εισαι πανιωναρα η οτι εισαι ο τσακιρης 2.Γι αυτο λιγα λογια και δουλεια.οσο αφορα το χρεος αστο και μη λες σαλια γιατι είναι πολυ λιγοτερο και το ξέρεις. Ειναι επικίνδυνο να λες τετοια ψεματα δημοσια κανεις κακο. Λοιπόν μαζεψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γραφικος νομικος συμβουλος!!!!!!!!!!!!!!!!!! των αποτυχημενων και οπως αποδειχθηκε τις πιο επικυνδυνης διοικησεις των τελευταιων ετων ενω ειχε απουσιασει αρκετο διαστημα εκανε την εμφανηση του τωρα που ξαναμπαινει σε μια θετικη πορεια η ομαδα να σχολιαση ανθρωπους που μπηκαν μπροστα σε μια πολυ δυσκολη περιοδο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ενω οπως γνωριζουν ολοι οτι ο γιατρος δεν ηταν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και παρα ταυτα γνωριζω απο διμοσιευματα οτι περσυ ακομη και τα εισητηρια για να ταξιδευη η ομαδα τα πληρωνε απο την τσεπι του και το καλο που θα κανη ειναι να μαζευτη ο ιδιος απο τετοιου ειδους σχολια για ανθρωπους που μπηκαν μπροστα εστω οπως γραφη για την προσωπικη τους προβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή