Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Ο τεχνικός Αργύρης Ψάρρας και ο άσος του Ιστορικού Μάριος Βλαβιανός μίλησαν στα panionianea.gr για το ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι της ομ...

Ο τεχνικός Αργύρης Ψάρρας και ο άσος του Ιστορικού Μάριος Βλαβιανός μίλησαν στα panionianea.gr για το ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι της ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου με τα Ελληνικά Ναυπηγεία.

Οι κυανέρυθροι, ο οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και ήδη έχουν πετύχει τον στόχο της εισόδου στα play off της ανόδου (στην Α2), υποδέχονται την Δευτέρα (14/04, 21:45) την πρωτοπόρο ομάδα των Ναυπηγείων και θα επιδιώξουν να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση άπαντες στο τμήμα θέλουν να έχουν την στήριξη των φίλων του συλλόγου, κάτι που επισήμανε τόσο ο προπονητής Αργύρης Ψάρρας όσο και ο αθλητής της ομάδας Μάριος Βλαβιανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκαναν στα panionianea.gr:

Ψάρρας Αργύρης (προπονητής): "Ο αρχικός στόχος της ομάδας, να μπούμε στα play off , έχει επιτευχθεί. Τώρα κοιτάμε ψηλότερα. Την Δευτέρα το βράδυ αντιμετωπίζουμε την ομάδα των Ναυπηγείων και θέλουμε μαζί μας και τον κόσμο στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Όλη την χρονιά μας έχουν αγκαλιάσει με την παρουσία τους και τους περιμένουμε και σε αυτό τον αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Προσωπικά πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως ξέρουμε χωρίς λάθη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα έμπειρη με αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά εμείς διαθέτουμε τον ενθουσιασμό και το ταλέντο. O Πανιώνιος μόνο και μόνο λόγο ονόματος θα πρέπει κάποια στιγμή και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να φτάσει να αγωνίζεται στην Volleyleague. Την οργάνωση που διαθέτει ο Σύλλογος πολλές ομάδες από τις πιο πάνω κατηγορίες σίγουρα την ζηλεύουν".

Βλαβιανός Μάριος (αθλητής): "Εκ μέρους όλης της ομάδας καλώ τον κόσμο του Ιστορικού να μας στηρίξει στον αγώνα της Δευτέρας με τα Ναυπηγεία, δίνοντας μας δύναμη να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βάλει γερά στο κόλπο της ανόδου!! Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας έχει στηρίξει φέτος πάρα πολύ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια