Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τακτοποιούνται οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας

Στο κλείσιμο των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει ο Ιστορικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στη Νάουσα έχει ρίξει το βάρος ο Κωνσταν...

Στο κλείσιμο των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει ο Ιστορικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στη Νάουσα έχει ρίξει το βάρος ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.


Ο προπονητής του Πανιώνιου μαζί με τους συνεργάτες του τακτοποιούν όλες τις λεπτομέρειες για το διάστημα που η ομάδα θα βρεθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και φυσικά ένα από τα βασικά θέματα είναι και αυτό των φιλικών αναμετρήσεων.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια από τα φιλικά «τεστ» είναι πολύ πιθανό να γίνουν κόντρα στον ΟΦΗ, τον Άρη και τον Εργοτέλη. Φυσικά ακόμη είναι σχετικά νωρίς και περισσότερα θα επισημοποιηθούν και θα γίνουν γνωστά αργότερα.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο… φουλάρουν για το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει τη νέα σεζόν την πρώτη ομάδα, με υποψήφια γήπεδα να είναι αυτά της Γλυφάδας και του Αγίου Κοσμά.

Τέλος, απορρίφθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας η περίπτωση των Θρακομακεδόνων για τις ακαδημίες του συλλόγου, αφού βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια