Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Kara Talks»: Δείτε την εκπομπή με την κυανέρυθρη επικαιρότητα και καλεσμένο τον Πέτρο Μαρτσούκο (vid)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε ακόμη μία εκπομπή «Kara Talks» στο κανάλι του panionianea.gr στο YouTube, με την ποδοσφαιρική επικα...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε ακόμη μία εκπομπή «Kara Talks» στο κανάλι του panionianea.gr στο YouTube, με την ποδοσφαιρική επικαιρότητα του Πανιωνίου να βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης. Καλεσμένος ήταν ο Πέτρος Μαρτσούκος.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης ήταν στην παρουσίαση και έχοντας στο πλευρό του τον Μάριο Βλαβιανό, αναφέρθηκαν σε όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα, με το ποδοσφαιρικό Πανιώνιο να είναι στο επίκεντρο της συζήτησης.

Έγινε κουβέντα για όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν στην ομάδα, στο πώς κυλάει ως τώρα η προετοιμασία, στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και γενικότερα αναφέρθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κυανέρυθρους.

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, ο οποίος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, απαντώντας σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Super League 2 αναφέρθηκε στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα μορφή της διοργάνωσης, η οποία επιστρέφει, μετά από αρκετά χρόνια, σε έναν ενιαίο όμιλο με τη συμμετοχή όλων των ομάδων. Παράλληλα, εξήγησε πως τη φετινή σεζόν δεν θα υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ, παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία της νέας δομής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε για το τηλεοπτικό τοπίο της κατηγορίας, προαναγγέλλοντας άμεσες εξελίξεις και δίνοντας σημαντικές ειδήσεις γύρω από το θέμα.

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα όσα συνέβησαν στο περσινό πρωτάθλημα. Στον Πέτρο Μαρτσούκο τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με κάποια... παρατράγουδα και γεγονότα που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στον Πανιώνιο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον ίδιο να δίνει τις δικές του απαντήσεις και να τοποθετείται επί των θεμάτων που του τέθηκαν.

Όπως συμβαίνει σε κάθε εκπομπή «Kara Talks», ενεργό ρόλο είχαν και οι φίλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι συμμετείχαν με τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακολούθησέ μας στα Social Media!