Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Hρθε η ώρα και του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου να φωνάξει πως επιστρέφει»

Το μήνυμα των Πανθήρων για την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Superleague 2.

Το μήνυμα των Πανθήρων για την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Superleague 2.

Αναλυτικά:

"Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μια... επιστροφή στο παρελθόν και συγκεκριμένα, στις 6 Μαΐου του 2023, όταν ο μπασκετικός Πανιώνιος, πανηγύριζε την άνοδο στην Α2.
Τότε είχαμε γράψει πως: Δεν πανηγυρίζουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Δεν πανηγυριζουμε κάποιον τίτλο, κάποιο τρόπαιο. Αλλά ξεσπάμε. Βροντοφωνάζουμε πως ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης επέστρεψε.
Έτσι, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ήρθε η ώρα και του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου να φωνάξει πως επιστρέφει. Ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρώτο βήμα για την επάνοδο στη φυσική θέση της ομάδας, στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.
Δεν θα πανηγύρισουμε που αφήνουμε, πίσω μας αυτά τα τέσσερα χρόνια, που βρεθήκαμε σε κάθε πιθανό και απίθανο χωριό της χώρας. Ένα χρόνο μετά το μπάσκετ, ήρθε και το ξέσπασμα που θέλαμε στο ποδόσφαιρο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της φετινής σεζόν, στους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα, αυτά τα τέσσερα χρόνια (ίσως και παραπάνω), που έχουν δώσει και τη ζωή τους για να φτάσει η σημερινή ημέρα.

Τέλος, επιτρέψτε μας και πάλι να πούμε ένα μεγάλο μπράβο, στον κόσμο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης. Ένας κόσμος που σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, γέμισε κάθε πιθανό και απίθανο γήπεδο που βρέθηκε η ομάδα, στήριξε το σύλλογο, σε καταστάσεις άρρωστες που ευχόμαστε να φύγουν ανεπιστρεπτί."

Δεν υπάρχουν σχόλια