Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιoς... πέντε αστέρων!

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πανιώνιος απέναντι στον Ατσαλένιο

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πανιώνιος απέναντι στον Ατσαλένιο, τον οποίο νίκησε με 5-0, για την 25η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Οι κυανέρυθροι πετούσαν... φωτιές στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας τέσσερα τέρματα και χωρίς να... ιδρώνουν έφτασαν εύκολα στην επικράτηση.

Με αυτό το "τρίποντο" ο Πανιώνιος έφτασε τους 68 βαθμούς, διατήρησε το +12 από τον Εθνικό και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην μαθηματική άνοδο.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Στο 21' το σκορ άνοθξε ο Μπουρλάκης, μετά από φοβερή μπαλιά του Γροντή. Τέσσερα λεπτά αργότερα (25') ο Γροντής από πασέρ έγινε σκόρερ και έκανε το 2-0, ενώ στη συνέχεια ο Ιγνατίδης με δύο δικά του γκολ στο 28' και στο 32' έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στον Πανιώνιο.

Το τελικό 5-0 έγραψε ο Μπουρλάκης με κεφαλιά στο 61', με τους κυανέρυθρους από εκείνο το σημείο και μετά να ρίχνουν ρυθμούς και τον Κώστα Γεωργιάδη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στα νεαρά παιδιά του ρόστερ του, όπως οι Φερεκίδης, Παπαχαραλάμπους, Τσιμιδόπουλος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 85ο λεπτό κι έπειτα ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, καθώς ο Διονέλλης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Κώστα Γεωργιάδη να έχει κάνει και τις πέντε αλλαγές της ομάδας του.


Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Δαφερέρας (Πειραιώς)-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης: Παχατούρας, Ξυγκόρος (68' Παπαχαραλάμπους), Διονέλλης, Ζούλιας (46' Τσιμιδόπουλος), Ποτουρίδης, Μπρέγκου (59' Παντελίδης), Στούπης, Γροντής (46' Φερεκίδης), Μπουρλάκης, Αρναρέλλης, Ιγνατίδης (59' Γεμιστός)


ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Αμπατζής, Νάτος (68' Μπέης), Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαράς, Μέμος, Χατζηανδρέου, Παχής, Νύκταρης (59' Σκουλάς), Χαρίτος, Αργκιλέσι.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια