Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παλέντζας: «Tρισευτυχισμένος στον Πανιώνιο, θα εξελιχθούμε σαν σύνολο»

Ο Νίκος Παλέντζας μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου

Ο Νίκος Παλέντζας μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου στην Pre League και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους ανθρώπους του «Ιστορικού».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Ήταν αυτή μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της ομάδας;

Μία από τις καλύτερες δεν θα το έλεγα, έχουμε κάνει κι άλλες καλές εμφανίσεις, απλά δυστυχώς φαίνεται περισσότερο όταν κερδίζει η ομάδα.

Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Είναι ωραίο ότι σε αυτό το πρωτάθλημα έχουμε δυνατά παιχνίδια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάνε στα τέσσερα και τα πέντε σετ;

Βοηθάει πάρα πολύ τον αθλητή να μπορέσει να εξελιχθεί κιόλας αθλητικά και εγκεφαλικά θα μπορούσα να πω ως εμπειρία, ώστε να μπορεί έτσι να γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι.

Είχατε δύο προσθήκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχετε φτάσει στο 100% ή υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης;

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έχουμε φτάσει καθόλου κοντά στο 100%, γιατί όλοι θυμούνται πως τελειώνεις τη χρονιά όχι πως τη ξεκινάς.

Ανεβαίνουν τα παιδιά, ανεβαίνουμε όλοι μαζί.

Περιμένουμε άρα παιχνίδι με το παιχνίδι να βλέπουμε έναν όλο και καλύτερο Πανιώνιο;

Σίγουρα, σίγουρα, όσο περνάει ο καιρός θα ανέβουμε κι άλλο και θα εξελιχθούμε κιόλας και ατομικά και σαν σύνολο

Μιλώντας για εξέλιξη, πόσο σε βοήθησαν να εξελιχθείς οι δύο τελευταίες χρονιές σου που διεκδικούσες την άνοδο;

Μου έχουν προσφέρει αρχικά εμπειρία. Θεωρώ ότι αυτή η κατηγορία είναι πιο απαιτητική από τη Volley League γιατί στη Volley League μετά τις πρώτες ομάδες όλοι οι υπόλοιποι παίζουν μεταξύ τους, οπότε θεωρώ ότι το πρωτάθλημα της Pre League είναι πιο ανταγωνιστικό και είναι πιο υγιείς οι ομάδες, είναι σωματεία με υγεία.

Μου προσφέρει αυτό εμπειρία, πιστεύω στον εαυτό μου, έχω τρομερή αυτοπεποίθηση και η εμπειρία αυτό είναι καλύτερο για εσένα.

Το να διαλέξεις φέτος να παίξεις στον Πανιώνιο ήταν μία καλή επιλογή για σένα;

Ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια, νιώθω πάρα πολύ ωραία, είναι οικογενειακό το κλίμα και τέτοιοι άνθρωποι λείπουν πολύ από τη Volley League.

Θέλω να τους ευχαριστήσω, είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το σωματείο, ότι έχω ζητήσει μου το έχουν προσφέρει εις διπλούν, δεν υπάρχει καθόλου τοξικότητα, υπάρχει υγιείς πίεση, τρομερά καλό κλίμα και είμαι τρισευτυχισμένος για την επιλογή που έκανε.

Άρα από αυτά που λες θα ήθελες να είσαι στον Πανιώνιο και τη νέα σεζόν...

Σίγουρα θα το ήθελα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, πρώτα από όλα η υγεία. Να είμαστε γεροί και του χρόνου βλέπουμε.

Ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος είναι σημαντική και η στήριξη του κόσμου;

Το πιο σημαντικό είναι η εμπειρία που έχει ο κάθε αθλητής, να αντέξει σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο και το δεύτερο που παίζει τεράστιο ρόλο είναι η βοήθεια του κόσμου, γιατί ο έβδομος παίκτης κάθε ομάδας είναι ο κόσμος.

Είναι στόχος ενόψει των πλέι-οφ να πάρετε το πλεονέκτημα έδρας;

Στόχος εξαρχής ήταν να διεκδικήσουμε ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Για το πλεονέκτημα της έδρας δεν θα το έλεγα, γιατί και όταν ήμουνα στην Καλαμάτα που είχαμε πλεονέκτημα έδρας δεν τελείωσε καλά η σεζόν, οπότε δεν νομίζω ότι η έδρα σου δίνει τόσο μεγάλο πλεονέκτημα.

Την έχεις περάσει τη διαδικασία, τι αλλάζει στα πλέι-οφ;

Αλλάζει... η μπάλα, γίνεται πιο βαριά, αυτό τα λέει όλα. Γίνεται πιο ψυχοφθόρο, θέλει τρομερή εμπειρία και διαχείριση. Όλα ξεκινάνε από το μηδέν και για να καταλήξει κάποιος πρώτος πρέπει να το κερδίσει, επειδή ήταν στην αρχή πρώτος δεν σημαίνει ότι θα καταλήξει πρώτος κιόλας. 

Παίζει ρόλο η ομοιογένεια της ομάδας, το πόσο καλή χημεία έχεις.

Άρα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Πανιώνιο είναι ένα όπλο;

Σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό προσόν, μας βοηθάει να κάνουμε άλλα πράγματα καλά, δεν θα τα χαρακτήριζα «όπλο».

Είναι το φετινό το πιο ενδιαφέρον και το καλύτερο ποιοτικά πρωτάθλημα που έχεις παίξει;

Ναι, με διαφορά, ήδη και παιδιά που παίζουν στη Volley League με ρωτάνε, βλέπουν, παρακολουθούν πολύ. Βλέπουν όλοι ότι πλέον το πρωτάθλημα της Pre League είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Απολαμβάνεις άρα και το βόλεϊ λίγο περισσότερο φέτος;

Κάθε χρόνο το απολαμβάνω, δεν θα έλεγα ότι το απολαμβάνω περισσότερο φέτος. Είτε βρίσκεσαι σε μία ομάδα που περνάς καλά είτε όχι πρέπει πάνω από όλα να το απολαμβάνεις.

Πηγή: volleyland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια