Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kαρέλια: «Hμασταν μια γροθιά, o Πανιώνιος επέστρεψε!»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του   Πανιωνίου   κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της   Pre League

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Pre League από τον Φεβρουάριο και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η αρχηγός του Ιστορικού, Ιωάννα Καρέλια, αναφέρθηκε στην εκπλήρωση του μεγάλου στόχου που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση της αρχηγού μας: «Είμαι ενθουσιασμένη που καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο της απευθείας ανόδου από τον Φεβρουάριο! Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και καθεμία από τις συμπαίκτριές μου που αγωνιστήκαμε όλες σαν μια γροθιά και παλέψαμε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλο το επιτελείο που στάθηκαν δίπλα μας. 

Τη φετινή χρονιά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο γήπεδο κάθε αγωνιστική. Έχουμε εκπληρώσει το μεγάλο στόχο της ανόδου, αλλά ακόμα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε το 4 στα 4 και θα κλείσουμε αήττητες τη χρονιά. Περιμένω όλο τον κόσμο του Πανιωνίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Ο Πανιώνιος επέστρεψε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια