Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Hττα με κάτω τα χέρια για τον Πανιώνιο στα Mέγαρα!

Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση ηττήθηκε εύκολα εκτός έδρας από την Μεγαρίδα με 76-53, για την 23η αγωνιστική της Elite League...

Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση ηττήθηκε εύκολα εκτός έδρας από την Μεγαρίδα με 76-53, για την 23η αγωνιστική της Elite League.

Οι κυανέρυθροι σε ένα ακόμα απαιτητικό εκτός έδρας ματς έδειξαν προβληματική αγωνιστική εικόνα, γνώρισαν την ήττα και μάλιστα έχασαν και την διαφορά του πρώτου γύρου, τότε που ο Πανιώνιος είχε πάρει τη νίκη με +18! 

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ουσιαστικά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχασε την επαφή της με το σκορ και μάλιστα στην τελευταία περίοδο δεν κατάφερε καν να ρίξει την διαφορά κάτω από τους 20 πόντους! 

Να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου έκανε ο Τάιρον Χάρις, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Βεργίνης με 15 πόντους.

Η ομάδα άμεσα χρειάζεται να αλλάξει την είκονα της, να βγάλει αυτά που πρέπει και μπορεί μέσα στο παρκέ, αλλιώς η συνέχεια μοιάζει κάτι παραπάνω από δύσκολη...

ΝΕ Μεγαρίδος-Πανιώνιος 76-53

Διαιτητές: Τσαρούχα-Ζακεστίδης-Καλογριάς (Διμπινούδης)

Δεκάλεπτα: 19-15, 38-31, 55-43, 76-53

Νεανική Εστία Μεγαρίδας (Μάνταλος): Μπράντφορντ 13, Μαλούκος, Γκάτζιας 19 (3), Ζαραϊδώνης 5 (1), Τσόχλας 3 (1), Κοκορέλης 1, Καλλινικίδης, Αρνόκουρος 13, Γερομιχαλός 21 (3).

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 6 (2), Παπαδιονυσίου 4, Αντωνάκης, Χάρις 3, Κακλαμανάκης 12, Βουγιούκας, Βεργίνης 15 (3), Ντέιβις 7, Γκίκας 6. 

Φωτογραφία Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια