Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός για την Κ17

Παρά τις πολλές ελλείψεις την τελευταία περίοδο και τις αρκετές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο τμήμα, ο απολογισμός των τε...

Παρά τις πολλές ελλείψεις την τελευταία περίοδο και τις αρκετές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο τμήμα, ο απολογισμός των τελευταίων δύο αγωνιστικών και η βελτιωμένη εικόνα απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς και αξιόλογους αντιπάλους δίνουν αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα.

Η Κ17 ταξίδεψε αυτήν την εβδομάδα ως στην Τρίπολη όπου στα πλαίσια του πρωταθλήματος Superleague K17 αντιμετώπισε τον Αστέρα. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στα πρώτα 15' όπου κατάφερε και να σκοράρει στο 13'. Από εκείνο το σημείο η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε μερικές προϋποθέσεις για να σκοράρει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στα πρώτα 10' χωρίς όμως να καταφέρει να κυριαρχήσει, ενώ ειδικά στα τελευταία 30' του παιχνιδιού, ο Πανιώνιος πίεσε και διεκδίκησε την ανατροπή, πάλι όμως η ομάδα του Αστέρα κατάφερε να κρατήσει μια σημαντική για αυτούς νίκη.
Πανιώνιος Κ17(Λαμπαδινός):Μαραβέγιας, Πρίφτι, Κόντος, Λακατής, Χατζηευαγγέλου, Παπαδόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Οθωναίος, Μπεχράκης, Γιαλάφος, Παυλόπουλος.
Επαιξαν ακόμη:Κόλτσα, Σαπουντζής, Μούζος, Βαμβούκος.
Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Superleague K17 αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό. Ο Πανιώνιος μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 1' μετά από εξαιρετική ομαδική δουλειά, χαρακτηριστικό ότι η ομάδα σκόραρε με τον Γιαλαφό μετά από 11 συνεχόμενες επιτυχημένες μεταβιβάσεις! Ο Λεβαδειακός στο 20' με αυτογκόλ του Πρίφτι ευτύχησε να πετύχει την ισοφάριση. Συνεχίζοντας την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Λαμπαδινού πίεσαν εκ νέου τον αντίπαλο και σε μια φάση στο 38' ο Πανιώνιος σκόραρε ξανά με τον Σακολάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε ισοφαρίζοντας άμεσα σε 2-2, για να φτάσουμε στο 75' όπου οι προσπάθειες της ομάδας μας ανταμείφθηκαν όταν ο Παυλόπουλος σημείωσε το 3-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πανιώνιος Κ17(Λαμπαδινός):Μαραβέγιας, Πρίφτι, Σακολάρι, Κόντος, Λακατής, Σαϊνίδης, Παπαδόπουλος, Οθωναίος, Μπεχράκης, Γιαλάφος, Παυλόπουλος.
Επαιξαν ακόμη:Κόλτσα, Σαπουντζής, Μούζος, Θεοχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια