Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη τεσσάρα και ανέβηκε στο +12 ο Ιστορικός!

Την επιβλητική νίκη με 4-0 απέναντι στον Άγιο Νικόλαο πήρε ο Ιστορικός

Την επιβλητική νίκη με 4-0 απέναντι στον Άγιο Νικόλαο πήρε ο Ιστορικός, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Superleague 2.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος ανέβασε την διαφορά του στο +12 από τον δεύτερο Εθνικό και συνεχίζει απτόητος την φετινή του εξαιρετικη πορεία.

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ καλύτεροι από την ομάδα της Κρήτης και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν στην επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε ο Γεμιστός με κεφαλιά στο 6ο λεπτό, μετά από σέντρα του Καλάγια και εν συνεχεία ο έμπειρος επιθετικός του Πανιωνίου έδωσε δύο ασιστ.

Αρχικά, στο 51' γύρισε την μπαλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Στούπη να σκοράρει με δυνατό πλασέ στη κίνηση και στο 54' έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπουρλάκη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ με το αριστερό και να κάνει το 3-0.

Το τελικό 4-0 έγραψε ξανά ο Μπουρλάκης με ωραίο συρτο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Γιαγκιόζη.

Mετά το τέλος του αγώνα είδαμε πολύ όμορφες στιγμές στη Νέα Σμύρνη. Οι παίκτες του Ιστορικού μπήκαν στην Θύρα 3, έγιναν "ένα" μαζί με τους Πάνθηρες και όλοι μαζί τραγούδησαν κυανέρυθρα συνθήματα! 


Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδας)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης (70' Παυλάκης), Καλύβας (61' λ.τρ. Ποτουρίδης), Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης, Γεμιστός (61' Ιγνατίδης), Γροντής, Καλάγια (70' Ξυγκόρος)


ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (80' Τσιλεδάκης), Τσανάι, Μουστάκης, Καμαρά, Πήλιος, Μαρινάκης (58' Φουκαράκης), Αποστολόπουλος (69' Μαρτσάκης), Σένκα (69' Μαρκάκης), Νοκάι (58' Κατσικοκέρης).


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια