Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στo τάι μπρέικ έχασε την πρόκριση ο Ιστορικός!

Στο τάι μπρέικ (2-3 σετ) έχασε την πρόκριση ο Ιστορικός! 

Στο τάι μπρέικ (2-3 σετ) έχασε την πρόκριση ο Ιστορικός! 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου αν και αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα από τον Άρη, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του, έδειξε πολύ καλή εικόνα στο παρκέ και τελικά ηττήθηκε στο τάι μπρέικ.

Το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του είχε τον χαρακτήρα του θρίλερ, με τον Ιστορικό να παίρνει τα δύο πρώτα σετ, έχοντας ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία, κάτι όμως που δεν είχε στο τρίτο σετ. Εκεί οι κυανέρυθρες ήταν μπροστά στο σκορ ακόμα και 20-9, όμως σε εκείνο το σημείο υπήρξε ένα... μπλακ άουτ για τον Πανιώνιο, με τον Άρη να ανατρέπει την κατάσταση και τελικά να παίρνει και το σετ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε και το τέταρτο σετ στις λεπτομέρειες, με το ματς να πηγαίνει στο τάι μπρέικ. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, λοιπόν, ο Άρης φάνηκε να έχει πιο καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία, ενώ και κάποια διαιτητικά σφυρίγματα προς το τέλος του σετ έφεραν το προβάδισμα και τελικά τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Πάντως, παρά την ήττα, τα κορίτσια του Πανιωνίου απέδειξαν πως διαθέτουν μία εξαιρετική ομάδα, καθώς στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οπολιος αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 2-3

Τα σετ: 25-23, 31-29, 24-26, 24-26, 14-16

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια