Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην... μάχη του Final 4 ο Ιστορικός!

Έτοιμος να μπει στην... μάχη του Final 4 είναι ο Πανιώνιος

Έτοιμος να μπει στην... μάχη του Final 4 είναι ο Πανιώνιος.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενηθούν (Παρασκευή 05/01 και Σάββατο 06/01) οι αγώνες του δεύτερου Final 4 του UNICEF Trophy που θα κρίνουν την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο και ταυτόχρονα θα κερδίσει μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Ιστορικός στον ημιτελικό (05/01, 20:00) θα αντιμετωπίσει την ιδιαίτερα δυνατή ομάδα της Δόξας Λευκάδας, με... φόντο τον τελικό! 

O σέντερ των κυανέρυθρων, Δημήτρης Λυκογιάννης, τόνισε σχετικά: «Σίγουρα θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι. Στοχεύουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η Δόξα Λευκάδας είναι μια καλή ομάδα και στην έδρα της χάσαμε. Οπότε θέλουμε να βγάλουμε μια αντίδραση, να μην συμβεί ξανά αυτό και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν στον τελικό».

«Το Final 4 του UNICEF Trophy είναι μια πολύ ισχυρή διοργάνωση που αναβαθμίζει το θεσμό του Κυπέλλου. Και οι τέσσερις ομάδες που βρισκόμαστε εδώ, έχουμε στόχο την κατάκτηση του τροπαίου κι αυτό μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Ότι αναμένουμε πολύ δυνατούς αγώνες είναι κάτι αυτονόητο από τη στιγμή κατά την οποία το προδικάζει η συναρπαστική Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Εύχομαι να απολαύσει όμορφο θέαμα ο κόσμος», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, που είναι αήττητος από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά στον Πανιώνιο, γνωρίζουμε ότι μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ημιτελικό. Η Δόξα Λευκάδας είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και είναι κάτι που το ξέρουμε καλά αφού μας νίκησε με διαφορά είκοσι πόντων στην έδρα της στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι γι’ αυτή την αναμέτρηση, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με ισχυρό κίνητρο ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», πρόσθεσε.

Η ομάδα του Λυκογιάννη θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Οι φίλοι του Πανιωνίου μπορούν να μπουν ΕΔΩ και να κλείσουν το εισιτήριο τους για τις θύρες 11-12-32-33.

Το πρόγραμμα των αγώνων του UNICEF Trophy
Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
17.00 ΝΕ Μεγαρίδος-Μίλων
20.00 Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας
Σάββατο 6 Ιανουαρίου
18.00 Τελικός
Οι αγώνες του UNICEF Trophy θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια