Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Καθάρισε" την Λευκάδα και έτοιμος για το back to back!

Την πρόκριση στον τελικό του Unisef Trophy πήρε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 61-46 της Δόξας Λευκάδας, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η ομάδ...

Την πρόκριση στον τελικό του Unisef Trophy πήρε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 61-46 της Δόξας Λευκάδας, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα του Λυκογιάννη ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χωρίς να ανέβασε ιδιαίτερα υψηλές στροφές "καθάρισε" τον αντίπαλο της και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Μεγαρίδα (Σάββατο, 18:00).

Στον τελικό ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο και να κάνει το back to back!

Οι κυανέρυθροι είχαν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους, που με τα συνθήματα και το χειροκρότημα τους στήριξαν την ομάδα.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρηκε τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, με τον Πανιώνιο να κλείνει την περίοδο με το υπερ του 18-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του και με τους Κακλαμανάκη, Ντέιβις να οδηγούν επιθετικά έκλεισαν το ημίχρονο με το 34-25.

Η τρίτη περίοδος βρήκε την ομάδα του Λυκογιάννη να βρισκει ακόμα περισσότερο ρυθμό, να πατάει γκάζι και να ανεβαζει την διαφορά στο +15 (48-33).

 Η τέταρτη περίοδος ήταν τυπική διαδικασία. Ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη με υο άνετο 61-46 και πήρε την πρόκριση στον τελικό!

Unicef Trophy 2023-24

Ημιτελικός 

Κλειστό Άνω Λιοσίων 

Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης - Δόξα Λευκάδας 61-46

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 34-25, 48-33, 61-46

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Ζανλουί 11, Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 3, Παπαδιονυσίου 7 (1), Χάλαρης 2, Κακλαμανάκης 11, Βουγιούκας 4, Βεργίνης 5 (1), Ντέιβις 12 (1), Γκίκας 6

Δεν υπάρχουν σχόλια