Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξάκου: «Μοναδικός μας στόχος η νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του   Πανιωνίου   ολοκλήρωσε αήττητη τον πρώτο γύρο της Pre League

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ολοκλήρωσε αήττητη τον πρώτο γύρο της Pre League και πλέον επικεντρώνει την προσοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου θα δώσει ένα κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι.

Οι «κυανέρυθρες» θα υποδεχτούν το Μαρκόπουλο στο «Ανδρέας Βαρίκας» την Τετάρτη (10/1, 15:00) στο πλαίσιο της Γ΄ Φάσης του θεσμού. Ο προσεχής αντίπαλος του Ιστορικού αγωνίζεται στην Volley League και μέχρι στιγμής μετρά τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες.

Από την άλλη η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην κορυφή της Pre League και θέλει να κάνει τη διαφορά και στο Κύπελλο. Η Ευφροσύνη Αλεξάκου τόνισε πως ο αγώνας θα είναι αμφίρροπος και πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η νίκη.

Η ακραία του Πανιωνίου δήλωσε: «Θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και αυτό σημαίνει πως έχει δώσει πιο δυνατά παιχνίδια σε σχέση με εμάς. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο αγώνας θα είναι ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν την ίδια δυναμική γιατί τόσο εμείς, όσο και οι παίκτριες της αντίπαλης ομάδας έχουμε εμπειρίες από την Volley League, όπως επίσης και οι ξένες παίκτριες που έχουν εξίσου εμπειρία από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια