Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Tην Κυριακή υπάρχει μόνο ένας προορισμός και ένα μόνο αποτέλεσμα»

Με ένα πολύ όμορφο κείμενο οι Πάνθηρες απευθύνουν κάλεσμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου

Με ένα πολύ όμορφο κείμενο οι Πάνθηρες απευθύνουν κάλεσμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου για το κυριακάτικο σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Εθνικό. 

Αναλυτικά: 

Ήταν Σεπτέμβριος του 2020. Τρία και πλέον χρόνια, όταν μετά από συνεχόμενες... δολοφονίες στο «σώμα» του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου θα αναγκαζόταν να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Ποιος να το πίστευε...

Λίγες στιγμές πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα τότε, εμείς πάντως όχι, δε θέλαμε να πιστέψουμε πως ο Πανιώνιος θα αγωνιζόταν σε αυτή την κατηγορία.

Ο πρώτος αγώνας στη νέα συνθήκη των χαμηλών κατηγοριών για την ομάδα μας, μας βρίσκει αντίπαλο σε φιλικό παιχνίδ, με τον εθνικό στη Νέα Σμύρνη. Ένα ξεκίνημα στο άγνωστο που κανείς μας δεν ήξερε ποσό θα διαρκέσει, βιώνοντας πράγματα και καταστάσεις, πρωτόγνωρες για όλους μας.

Με την τότε παρουσία μας στα αποδυτήρια δηλώσαμε την πίστη και την υποστήριξή μας, στα νέα παιδιά που κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος μιας ακόμα αναγέννησης για τον μεγάλο Πανιώνιο!

Ήταν εκεί ο Ξυγγόρος, ο Ζούλιας, ο Μπρέγκου, παιδιά που έγιναν άντρες μέσα σε αυτά τα χρόνια, μαζί και ο Γροντής! Ακολουθήσαμε την ομάδα με υπομονή, σε κάθε γήπεδο και σε κάθε χωριό! Κάθε δύσκολη στιγμή την κάναμε δύναμη, πείσμα και κίνητρο και συνεχίσαμε!

Παρά τα δύσκολα που βρέθηκαν μπροστά μας, είμαστε ακόμα εδώ. Πανιώνιος και Πάνθηρες. Δυνατοί. Ενωμένοι. Αποφασισμένοι να το φτάσουμε στα άκρα. Μέχρι το τέλος...

Φτάσαμε στο σήμερα, σε έναν άλλον αγώνα με τον εθνικό, επίσημο και άλλου βάρους, στην ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, όλοι μαζί, γι'αυτά που μας ανήκουν. Την Κυριακή με νίκη γινόμαστε το ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση και την πρώτη από τις δυο ανόδους που χρειαζόμαστε για την επιστροφή, στη φυσική μας θέση, εκεί που δικαιωματικά ανήκουμε!

Τώρα, ήρθε η ώρα, ο Ιστορικός να κάνει το πρώτο βήμα. Την Κυριακή δεν τελειώνει κάτι οριστικά, δεν θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Όμως την Κυριακή μετά από 3,5 χρόνια, μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον του Συλλόγου με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ξέρουμε καλά πως υπάρχει κόσμος που δε συμμερίζεται τις απόψεις μας. Πως υπάρχει κόσμος της ομάδας που δεν βρήκε την όρεξη ή το κουράγιο να ακολουθήσει αυτά τα χρόνια.

Εμείς κάνουμε κάλεσμα σε όλους να βρεθούν κοντά στην ομάδα, αυτήν την Κυριακή, προκειμένου να γίνει η αρχή και για τις επόμενες, όμορφες ημέρες.

Το ραντεβού δώθηκε: 

Την Κυριακή ΟΛΟΙ στη 13:00, έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Την Κυριακή υπάρχει μόνο ένας προορισμός και ένα μόνο αποτέλεσμα. 

Την Κυριακή θα χάσουν από τη Λεωφόρο Συγγρού.

Την Κυριακή παίξτε για τους παίκτες, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους συντελεστές και όσους ήταν από την αρχή στην ομάδα και δεν... πήδηξαν από το καράβι, που έμειναν εδώ πιστοί στην ιδέα και τα ιδανικά του Συλλόγου.

Την Κυριακή μπείτε μέσα ματώστε τη φανέλα από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και διαλύστε τους!

Την Κυριακή, θα γεμίσουμε το γήπεδό μας από νωρίς. 

Την Κυριακή, παίζουμε όλοι μπάλα, σε όλες τις θύρες, σε κάθε κερκίδα, σε κάθε κόκκινο και μπλε κάθισμα.

Την Κυριακή δίνουμε όλη τη ψυχή μας, ο καθένας από τη δίκη του θέση.

Την Κυριακή η Θ.3 θα πάρει φωτιά, και τα αδέλφια στα ουράνια θα μας χαμογελάνε!

Την Κυριακή... είναι όλα Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης. Έχεις μάθει στη φωτιά, μέσα από τις στάχτες σου θα γεννηθείς ξανά!

Κυριακή 10/12, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σμύρνης - εθνικός (Ραντεβού στη 13:00, ώρα έναρξης 15:00)

ΥΓ.1 Για ακόμα μια φορά, ζητάμε από τον κόσμο του Πανιωνίου, να μην τσιμπήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση προέλθει από την άλλη πλευρά, όπως συναντήσαμε πρόσφατα στο γήπεδο του μίλωνα, από κάτι... περίεργους και παράγοντες. Με τον ίδιο τρόπο, τον καλούμε να σταθεί στο ύψος του.

ΥΓ.2 Στεκόμαστε όλοι δίπλα στο Panthers Club, στηρίζοντας το μπαρ της Θ.3 και αγοράζοντας τα προϊόντα του Συνδέσμου. Πάνθηρες δυνατοί, Πανιώνιος ισχυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια