Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπάρχει και αυτό το πoδόσφαιρο...

Υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο

Υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο. Σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα και μάλιστα Γ' Εθνικής περισσότερος από 5.000 κόσμος του Πανιωνίου βρέθηκε στο στάδιο της Νέα Σμύρνης και μαζί με περίπου 200 φιλάθλους του Εθνικού παρέδωσαν μαθήματα μίας υγιής γηπεδικής ατμόσφαιρας.

Όλα αυτά βέβαια πέρασαν στα ψιλά από τα «μεγάλα» ειδησεογραφικά μέσα, αφού έπρεπε να βγουν οι ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση για κλείσιμο των γηπέδων, ότι όλοι φταίνει, ότι όλοι πρέπει να το πληρώσουν κλπ κλπ.
Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ουσιαστικά το κράτος ανακοίνωσε την ανικανότητα της. Από την στιγμή που δεν μπορεί να μαζέψει τους λίγους συγκεκριμένους, από συγκεκριμένους χώρους, αποφασίζει να κλεισει ξανά τα γήπεδα και να στερεί από τους φιλάθλους, από τις οικογένειες, από όλους όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο να ζήσουν την διασκέδαση ενός αγώνα και να δουν την ομάδα τους από κοντά.
Στο ίδιο έργο θεατές ξανά και ξανά και ξανά...

Γιώργος Καρμίρης

Διαβάστε και την σχετική ανακοίνωση των Πανθήρων:

"Μετά από πολύ καιρό, είδαμε ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, το γήπεδο και τους γύρω δρόμους, γεμάτους με κυανέρυθρα κασκόλ, κυανέρυθρες φανέλες…
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο, στους περισσότερους από 5.000 φίλους της ομάδας, που έδωσαν βροντερό «παρών», δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα…
Την Κυριακή, διεξήχθει ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυο ιστορικές ομάδας της χώρας, με οπαδούς και των δυο ομάδων στην κερκίδα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Εικόνα που φυσικά… δεν πουλάει, καθώς οι… γνωστοί-άγνωστοι βολεύονται με το να τσουβαλιάζουν όλους τους οπαδούς.
Ομάδα και κόσμος συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο αποφασιστικά, γεμίζοντας τα γήπεδα όπου και αν αγωνίζεται ο Ιστορικός."

Δεν υπάρχουν σχόλια