Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Hττα... πρωτιάς για τον Πανιώνιο στην Ιταλία!

Μία... γλυκιά (9-8) ήττα γνώρισε την Ιταλία ο Πανιώνιος από την Τριέστε

Μία... γλυκιά (9-8) ήττα γνώρισε την Ιταλία ο Πανιώνιος από την Τριέστε, αφού ακόμα και έτσι τερμάτισε πρώτος στον όμιλο! 

Η ομάδα του Κώστα Δήμου είχε πάρει ήδη την πρόκριση για την επόμενη φάση του Euro Cup, όμως ήθελε ισοπαλία ή νίκη στο τελευταίο ματς του ομίλου στην Ιταλία, ώστε να ολοκληρώσει στην πρώτη θέση. Τελικά, ο Πανιώνιος ηττήθηκε στο γκολ από την Τριέστε, όμως η έκτος έδρας νίκη-δώρο της Ορτίτζια επί της Πρίμορατς, έδωσαν στους κυανέρυθρους την πρωτιά! 

Καθαρά στα του ματς, ο Ιστορικός ήταν πίσω στο σκορ, όμως έκανε την αντεπίθεση του στο τελευταίο οκτάλεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την τελική ανατροπή.

Το τελικό 9-8 δεν... πόνεσε τον Πανιώνιο, αφού κατάφερε τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ήταν ο Μοσκόφ που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ δύο πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης και από ένα οι Αχιλλέας Γραμματικός, Αλέξανδρος Γούνας και Αλέξα Ουκρόπινα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-1, 1-4 

Τριέστε (Ντάνιελ Μπετίνι): Ολίβα, Πόντγκορνικ, Πετρόνιο, Μπουλιούμπασιτς 1, Βρλιτς 1, Βαλεντίνο 1, Ντάσιτς 1, Μετσαρόμπα, Ράτσι 1, Μαρτζιάλι 1, Μπίνι, Μλάσοντοσικ 3, Καταρίνι

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 3, Μουρίκης, Γούνας 1, Ουκρόπινα 1, Καπετανάκης, Λιμαράκης

Βαθμολογία

  1. Πανιώνιος 11
  2. Ορτίτζια 9
  3. Πρίμορατς Κότορ 9
  4. Τριέστε 7

Δεν υπάρχουν σχόλια