Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Xωρίς τρεις με Xαϊδάρι | Με τον κόσμο του για το «τρίποντο»!

Έτοιμος να υποδεχτεί τον ΑΟ Χαϊδαρίου και να πάρει την 8η νίκη του σε 10 αναμετρήσεις είναι ο Πανιώνιος.

Έτοιμος να υποδεχτεί τον ΑΟ Χαϊδαρίου και να πάρει την 8η νίκη του σε 10 αναμετρήσεις είναι ο Πανιώνιος.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη υποδέχεται την Κυριακή (12/11) στη Νέα Σμύρνη τους νεοφώτιστους, οι οποίοι διαθέτουν ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο έχοντας 11 βαθμούς.

Από την μεριά τους οι κυανέρυθροι προέρχονται από τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε Κρήτη (2-1 τον Ατσαλένιο) και Θήβα (2-1 τον ΑΟ Υπάτου) και στόχος τους φυσικά είναι να συνεχίσουν τα θετικά τους αποτελέσματα και να διατηρήσουν... φρούριο την έδρα τους (έχουν μόνο νίκες φέτος στη Νέα Σμύρνη).

Ο προπονητής του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του για το ματς με το Χαϊδάρι. Πιο συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Διονέλλης και ο τραυματίας Γροντής. 

Από εκεί και πέρα, άπαντες στις τάξεις του Πανιωνίου περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό "παρών" στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, βοηθώντας με την υποστήριξη του την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμα πολύτιμη νίκη. 

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν την ημέρα του αγώνα και οι τιμές τους έχουν ως εξής: Θύρα 2: 10€. Θύρα 4: 10€. Θύρα 5-6: 15€. Θύρα 3 (αγορά εισιτηρίου από τους Πάνθηρες). Θύρα 7: Μαθητική κερκίδα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι του Panionianea TV στο youtube

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου: 





Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια