Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κώστα Tασσόπουλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Κώστα Τασσόπουλου εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Κώστα Τασσόπουλου εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ.

Αναλυτικά: 

"Η οικογένεια του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης αποχαιρετά με θλίψη τον Κώστα Τασσόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές του έτους. 

Ο Κώστας Τασσόπουλος υπηρέτησε τον τοπικό Τύπο της Αργολίδας από το 1981, οπότε και ξεκίνησε τη διαδρομή του στο αθλητικό ρεπορτάζ, έχοντας συνεργασίες με τοπικές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ για πολλά χρόνια έκανε ελεύθερο ρεπορτάζ. 

Υπήρξε αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία του Άργους, αλλά και ένθερμος υποστηρικτής του Πανιωνίου, στον οποίο αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του. Εκτός των άλλων, μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε στα τέλη της δεκαετίας '80 τον αθλητικό σύλλογο «Πανιώνιος Δαλαμανάρας», γνωστό και ως Πανιώνιο Άργους, ξεκινώντας από το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, άθλημα στο οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία. 

Όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με ανιδιοτελή αγάπη και ασίγαστο πάθος για τον Πανιώνιο, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μία περιοχή πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη βάση του Συλλόγου μας. 

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει σήμερα (14/11) στη 1 μ.μ. στο Κοιμητήριο Δαλαμανάρας. 

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και τα αγαπημένα του πρόσωπα."

Δεν υπάρχουν σχόλια