Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Nα 'τος, να 'τος ο αιώνιος, ο Ιστορικός, Eυρωπαίος Πανιώνιος!

Μία ακόμα πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε της ισχυρής Τριέστε με 26-25 στην διαδικασία των πέναλτι

Μία ακόμα πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε της ισχυρής Τριέστε με 26-25 στην διαδικασία των πέναλτι (16-16 κ.δ.α.) στο "καυτό" κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Ιταλοί επέστρεψαν, ισοφάρισαν και πήραν και προβάδισμα στο σκορ. Οι κυανέρυθροι έβγαλαν αντίδραση, ανέτρεψαν ξανά υπέρ τους το σκορ, κάνοντας με τον Κοπελιάδη το 16-15. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Πανιώνιος έπαιξε καλή άμυνα σε πρώτο χρόνο, όμως στα 1,2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε η Τριέστε κατάφερε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

Ετσι η κανονικά διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 16-16 και το ματς οδηγήθηκε στην... ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες του Ιστορικού πέτυχαν ένα τέρμα παραπάνω, με το τελευταίο πέναλτι να εκτελεί εύστοχα ο Γούνας, βάζοντας... φωτιά στο κλειστό!

Οι Ιταλοί έχασαν 2 πέναλτι, με τον Γαλανίδη να αποκρούει ένα από τα δυο χαμένα. Ο Πανιώνιος ενώ σε όλο το παιχνίδι είχε τερματοφύλακα τον Κωνσταντίνο Λιμαράκη στα πέναλτι ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Γαλανίδη.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Πανιωνίου σε τρία παιχνίδια στον όμιλο του Euro Cup και έχει συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση του στην επόμενη φάση! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΙΕΣΤΕ 26-25 (κ.α. 16-16, πέν. 10-9)

Οκτάλεπτα: 6-5, 3-4, 3-2, 4-5, πέν. 10-9.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 5, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 2 , Μοσκόφ 4, Μουρίκης, Γούνας 7, Ουκρόπινα 4, Καπετανάκης 1, Γαλανίδης.

ΤΡΙΕΣΤΕ (Ντανιέλε Μπετίνι): Ολίβα, Πόντγκορνικ, Πετρόνιο 2, Μπουλιούμπασιτς 2, Βρίλιτς, Βαλεντίνο 1, Ντάσιτς 6, Μετσαρόμπα 4, Ράτσι 4, Μαρτζιάλι, Μπίνι 3, Μλάσοντοσικ 3, Καρούζο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Oρτίτζα - Πρίμορατς Κότορ 9-14.

Η βαθμολογία:

1.Πρίμορατς 6

2.Ορτίτζα 6

-------------------

3.Πανιώνιος 5

4.Τριέστε 1

Η 4η αγωνιστική (16/11): Πανιώνιος-Ορτίτζα, Τριέστε-Πρίμορατς.




Δεν υπάρχουν σχόλια