Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Πανιώνια Εκπομπή: Αλλαγή ημέρας λόγω... Πόλο!

Την Παρασκευή και όχι την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί η Live Πανιώνια Εκπομπή

Την Παρασκευή και όχι την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί η Live Πανιώνια Εκπομπή, στην Web TV του panionianea.gr.

Ο λόγος της αλλαγής ημέρας έχει να κάνει φυσικά με τον πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα της ανδρικής ομάδας Πόλο του Ιστορικού με την Τριέστε, ο οποίος ορίστηκε για την Πέμπτη, στις 20:30.

Ο Γιώργος Καρμίρης και Παναγιώτης Κυπραίος θα είναι στην παρουσίαση της εκπομπής και θα μιλήσουν για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα, με ρεπορτάζ και ανάλυση

Όπως κάθε φορά, θα έχουμε μαζί μας και εκλεκτούς καλεσμένους. Ζωντανά στην εκπομπή, λοιπόν, θα φιλοξενηθεί ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, Αργύρης Ψάρρας και ο έμπειρος διεθνής πασαδόρος Γιώργος Δρογκάρης.

Επίσης στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών του μπασκετικού Πανιωνίου, Παναγιώτης Ηλιάδης, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το τμήμα. 

Το νέο μας τηλεοπτικό, διαδικτυακό ραντεβού λοιπόν, την Παρασκευή, στις 20:00, στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια