Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aκαδημία Ποδοσφαίρου: «Θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τα παιδιά μας»

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου για την συμμετοχή των παιδιών της Κ17 στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με τον Χαραυγιακό για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά:

Η σημερινή (1/11/2023) είναι μία σπουδαία και, αναμφισβήτητα, ξεχωριστή μέρα για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου.

Στην αναμέτρηση της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο τον Χαραυγιακό είχαμε τη χαρά να δούμε να αγωνίζονται με τα κυανέρυθρα συνολικά δώδεκα (από τους δεκατέσσερις) ποδοσφαιριστές που έχουν γαλουχηθεί στην Ακαδημία του Συλλόγου μας!

Οι οκτώ εξ αυτών, γεννηθέντες το 2007 (Χρήστος Λακατής, Γιον Πρίφτη, Κώστας Παλαιολόγος, Έκτωρ Οθωναίος, Λύσανδρος Θωμάκος, Μάριο Σακολλάρι, Γιάννης Γιαλλάφος, Γιώργος Σαϊνίδης) είναι στελέχη της φετινής Κ17 που συμμετέχει στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League. Μάλιστα, οι πέντε ξεκίνησαν ως βασικοί στο παιχνίδι.

Από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου μεταπήδησαν τα προηγούμενα χρόνια και οι Τάσος Παχατούρας (2002) και Μανώλης Κουφουδάκης (2004), ενώ την ίδια μετάβαση έκαναν το περασμένο καλοκαίρι οι Κώστας Τσιμιδόπουλος (2005) και Αλέξανδρος Λαύκας (2006), που επίσης αγωνίστηκαν ως βασικοί στο σημερινό ματς.

Θέσεις στην αρχική ενδεκάδα πήραν, επίσης, και οι -γεννηθέντες το 2005- Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους και Νταβίτ Μπολοτασβίλι.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Θωμάκου με πλασέ μετά από σέντρα του Μπολοτασβίλι, έχοντας μάλιστα πολύ καλή παρουσία σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας έπεσε, ως απόρροια και της κόπωσης, με συνέπεια να έρθει η ήττα με 2-1 και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού.

Ως Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τα παιδιά μας για την παρουσία τους και την επάξια εκπροσώπηση του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Επίσης, συγχαίρουμε τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας, Κώστα Ζαλάβρα, τον τιμ μάνατζερ των τμημάτων της Super League, Νίκο Σπυρόπουλο, τον προπονητή της Κ17, Γιώργο Λαμπαδινό, και τον στενό του συνεργάτη, Χρήστο Κώτση, που έδωσε οδηγίες από τον πάγκο υπό την καθοδήγηση του Κώστα Γεωργιάδη, για τη στελέχωση και άψογη οργάνωση της ειδικής αυτής αποστολής.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας, τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, τον γενικό αρχηγό Λεωνίδα Καπάνταη και τον Ανδρέα Καραγιάννη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια