Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έδειξε πως φέτος έχει μέταλλο | Kόσμος που αξίζει πολλά!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το πλέον ιδανικό για τον Πανιώνιο. 

Ο Σύλλογος μέτρησε μόνο νίκες σε όλα τα τμήματα που αγωνίστηκαν. Φοβερή εμφάνιση και νίκη επί της πρωτοπόρου Μυκόνου στο μπάσκετ. Πόλο Ανδρών και Γυναικών σημαντικές νίκες. Τα κορίτσια του Βόλεϊ έκαναν το 3Χ3, ενώ οι άνδρες του Βόλεϊ ξεκίνησαν με σπουδαία επικράτηση το πρωτάθλημα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος. Η ομάδα του Γεωργιάδη πέρασε νικηφόρα από την Θήβα με 2-1 επί του ΑΟ Υπάτου, φτάνοντας στην 7η νίκη της σε 9 αγώνες.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα σταθώ και θα γράψω δυο λόγια.

Ήταν μια νίκη χωρις αμφιβολία που ήρθε δύσκολα, αλλά παράλληλα και μια νίκη που έδειξε πως η ομάδα φέτος διαθέτει το μέταλλο που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. 

Το ματς στράβωσε απο νωρίς για τον Ιστορικό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ (στο 10ο λεπτό) στην πρώτη φάση του αντιπάλου, ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσια πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με κεφαλιά του Πότσι.

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με μία ακόμα... στραβή φαση για τον Πανιώνιο, καθώς αποβλήθηκε (σωστά) ο Ποτουρίδης για ανατροπή εκτός περιοχή στον Αλμπάνη.

Έτσι, οι κυανέρυθροι είχαν δύσκολο έργο στην "επανάληψη" αφού με παίκτη λιγότερο έπρεπε να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

Κι όμως, ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε ότι παίζει με 10 παίκτες. Ήταν η ομάδα που είχε την υπέροχη, την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Βέβαια, όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι "άνοιγε", με τον Σκαφίδα να λέει "όχι" στις δύο πολύ καλές στιγμές που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.

Το πείσμα και η θέληση του Ιστορικού απέφερε καρπούς δύο λεπτά πριν το τέλος, με έναν απροσδόκητο τρόπο, καθώς ο Καλλιτσουνάκης με καρφωτη κεφαλιά λύτρωσε τον Πανιώνιο και του έδωσε άθελά του το "τρίποντο". 

Μία νίκη, λοιπόν, που μπορεί να αποδειχτεί "χρυσή" στη συνέχεια του πρωταθλήματος και σίγουρα αποδεικνύει ότι ο Πανιώνιος φέτος εκτός από ποιότητα έχει ψυχή και πίστη για να καταφέρει τον μεγάλο στόχο.

Επίσης μια νίκη της οποία άξιζε ο συγκλονιστικός κόσμος του Ιστορικού. Σχεδόν 1000 φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν εντυπωσιακό "παρών" στο γήπεδο της Θήβας, μετέτρεψαν την έδρα του Υπάτου σε Νέα Σμύρνη και βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα στην επικράτηση.

Αυτός ο ταλαιπωρημένος κόσμος που για 4η συνεχή χρονιά ακολουθεί παντού την αγαπημένη του ομάδα σε αυτό το άκρως... ακατάλληλο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, δείχνοντας την άνευ όρων αγάπη του και στήριξη προς τον Σύλλογο. Αυτός ο κόσμος λοιπόν αξίζει φέτος να χαρεί στο τέλος της χρονιάς. Να χαρεί την επάνοδο του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες και πάνω απ' όλα να γεμίζει κάθε Κυριακή με όσα βλέπει στους αγωνιστικούς χώρους! 

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Ιστορικός υποδέχεται το Χαϊδάρι και ήρθε η ώρα και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να γεμίσει περισσότερο. Η θερμή συμπαράσταση του Πανιωνίου κόσμου δίνει... φτερά στην ομάδα και αυτό φαίνεται! 

Οι παίκτες του Γεωργιάδη πρέπει να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά, με τσαμπουκά, με πίστη και ταπεινά, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Ακόμα έχουμε μπροστά μας πάρα πολλούς αγώνες και η σταθερότητα είναι το νούμερα ένα ζητούμενο! 

ΥΓ: Άλλη μία ζωντανή μετάδοση από το Panionianea TV ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σε δύσκολες συνθήκες, καθώς το γήπεδο της Θήβας δεν είχε ούτε δημοσιογραφικά θεωρία, ούτε τις απαραίτητες συνθήκες για ένα live streaming, ωστόσο καταφέραμε να τα φέρουμε εις πέρας. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν (ξέρουν αυτοί) για να βγει μία ακόμα ζωντανή μετάδοση και να έχει εικόνα όλος ο φίλαθλος κόσμος. 

ΥΓ1: Ένα μαγικό Πανιώνιο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολλές συγκινήσεις. Περιμένουμε το επόμενο...

Φωτογραφίες Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια