Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη για τον Iστορικό στην Θήβα!

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος εκτός έδρας επί του ΑΟ Υπάτου με 2-1

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος εκτός έδρας επί του ΑΟ Υπάτου με 2-1, για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έβγαλε ψυχικά αποθέματα στον (κακό) αγωνιστικό χώρο της Θήβας και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιξε για παραπάνω από 45 λεπτά κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ και έφτασε σε μία σημαντική επικράτηση.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν γρήγορα στο παιχνίδι, αφού στο 10' ο Σταγάκης με μονοκόμματο σουτ, μετά από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 40' με ωραία κεφαλιά του Πότσι, μετά από φάουλ του Στούπη. 

Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ποτουρίδης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Αλμπάνη και ως τελευταίος παίκτης πήρε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. 

Στο δεύτερο μέρος, αν και με παίκτη λιγότερο, οι κυανέρυθροι ήταν η ομάδα που πίεζαν για το γκολ της νίκης.

Όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι "άνοιγε", με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο και τις περισσότερες φάσεις, όμως και το Ύπατο στις αντεπιθέσεις γινόταν επικίνδυνο.

Τελικά, η λύτρωση για τον Ιστορικό ήρθε στο 88'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, ο Καλλιτσουνάκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ουσιαστικά "χάρισε" τη νίκη στον Πανιώνιο! 

Μια νικη που στο τέλος πανηγυρίστηκε έντονα από τους περίπου 800 φίλους του Ιστορικού που μετέτρεψαν το γήπεδο της Θήβας σε... Νέα Σμύρνη. 

Πλέον ο Πανιώνιος έχει 22 βαθμούς, έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Εθνικό που πέρασε νικηφόρα από την Πετρούπολη.


ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Παναγιώτου, Ζαχαρός, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλαμπάνης, Μπούσης, Ποτουρίδης, Τσίπρας, Μπακαούκας, Σταγάκης 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σκαφίδας, Διονέλλης, Χοτζάλι, Ζούλιας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Πότσι, Στούπης (81' Χριστόπουλος), Γεμιστός (81' Ιγνατίδης), Γλυνός (46' Καλύβας), Μπουρλάκης (75' Ξυγκόρος)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια