Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H EΠO πρέπει να πράξει το φυσιολογικό, αλλιώς θα μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Ο Πανιώνιος δεν αγωνίστηκε την Κυριακή που μας πέρασε, σε μια αγωνιστική η οποία διεξήχθη... λειψή!

Ο Πανιώνιος δεν αγωνίστηκε την Κυριακή που μας πέρασε, σε μια αγωνιστική η οποία διεξήχθη... λειψή!

Στην 12η αγωνιστική, λοιπόν, της Γ' Εθνικής στον 4ο όμιλο, πραγματοποιήθηκαν μόλις τα πέντε από τα 9 παιχνίδια, αφού οι τέσσερις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν από την ΕΠΟ λόγω της κακοκαιρίας και της πιθανής αδύναμης μετακίνησης των ομάδων προς και από την Κρήτη.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι τελικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Η ΕΠΟ όμως δεν μπορούσε να περιμένει λίγες ώρες ώστε να αποφασίσει την αναβολή ή όχι των τεσσάρων αγώνων αναλόγως αν θα πραγματοποιούταν το δρομολόγιο ή όχι και βιάστηκε να ανακοινώσει αναβολή των αναμετρήσεων.

Μάλιστα, τα εν λογω ματς  τα όρισε για τις 6 Δεκεμβρίου δημιουργώντας ουσιαστικά αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος υποχρεώνει 8 ομάδες να παίξουν 3 αγώνες σε διάστημα 7 ημερών στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Για τον Πανιώνιο έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού ένα από τα τρία παιχνίδια είναι αυτό κόντρα στον Εθνικό, το οποίο και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την πρώτη θέση. 

Όπως καταλαβαίνει κανείς, βάζοντας ένα πρόσθετο ματς στην μια από τις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, αυτομάτως δίνεις ένα προβάδισμα ξεκούρασης στην μια από τις δύο, αλλά και πιθανό πρόβλημα στην άλλη με κάρτες, τραυματισμούς και φυσικά περισσότερης κόπωσης! 

Προφανώς και το πιο δίκαιο και σωστό για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και για να μην υπάρχουν υπόνοιες για αθέμιτο ανταγωνισμό, η ΕΠΟ πρέπει να πράξει το φυσιολογικό και να προχωρήσει στον ορισμό του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ερμή Ζωνιανών τουλάχιστον για τις 13 Δεκεμβρίου (ή σε άλλη ημερομηνία). 

Για να δούμε αυτή τη φορά θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η ΕΠΟ...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια