Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο Ανδρών: Eντος έδρας ήττα απο την Βουλιαγμένη

Την εντός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη με 17-8 γνώρισε ο Πανιώνιος στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Α...

Την εντός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη με 17-8 γνώρισε ο Πανιώνιος στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι  μπέμπηδες” του ΝΟΒ επικράτησαν στη Νέα Σμύρνη και ουσιαστικά πήραν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στην έδρα τους στον πρώτο γύρο και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τους κυανέρυθρους.

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΝΟΒ να είναι καλύτερος, αλλά μια καθοριστική φάση στο 1:34 πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου (κι ενώ η Βουλιαγμένη προηγείτο ήδη με 8-4), έδωσε τεράστιο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ήταν το ξεκίνημα της ευρείας επικράτησής τους. Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μοσκόφ του Πανιωνίου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση “για βίαιο παιχνίδι, διότι κλώτσησε το Νο 8 μπλε του ΝΟΒ (Ντίλαν Γούντχεντ) στο σώμα”, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα και μετά από συνδρομή του VAR. Έτσι ο ΝΟΒ εκτέλεσε πέναλτι (εύστοχα, για το 4-9) και έπαιξε για 4 αγωνιστικά λεπτά με παίκτη παραπάνω. Το προβάδισμα μεγάλωσε και αυξήθηκε, ακόμα κι όταν οι ομάδες ήλθαν στα ίσα αριθμητικά.

Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ο Νεμάνια Ούμποβιτς με 5 γκολ. Από τον Πανιώνιο ξεχώρισε ο Γούνας με τρία τέρματα. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-17

Οκτάκεπτα: 3-4, 2-6, 3-3, 0-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος Ι., Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Ουκρόπινα 1, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Γιώργος Χατζηδάκης): Τζωρτζάτος, Αρ. Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς 5, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης, Σαπουνάκης, Κουρούβανης 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής 1, Μπέλεσης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Δεν υπάρχουν σχόλια